Cine castiga din site-uri

web designO intrebare buna. O intrebare pe care si-o pun de obicei, toti cei care NU reusesc sau inca nu au incercat sa castige ceva dintr-un site.

Pe internet, au aparut de multi ani, anumiti “afaceristi” cu site-uri. Promit de obicei pachete de sute de site-uri cu tot cu continut pe care nu trebuie decat sa pui google adsense si sa astepti sa vina banii. Ce e mai ciudat insa? Faptul ca multi cred barbologiile de genul si ajung sa piarda vremea si banii in vand, sa se descurajeze si sa nu reuseasca nimic. Tocmai de aceea, e bine sa aveti o idee generala despre ce inseamna un site si cum ati putea efectiv sa castigati din asa ceva.

In primul rand, nu iti faci un milion de site-uri, decat daca stii ca ai timp sa dedici pentru fiecare in parte. La fel ca un copil care cand e mic are nevoie de ingrijire, atentie si dedicare, are si site-ul nevoie.

Ai nevoie sa cauti pe cineva care sa se ocupe de web design. Partea de design website, nu trebuie facuta in bataie de joc. Prin aceasta trebuie nu sa fugaresti sau sa plictisesti vizitatorii ci sa-i faci sa revina pentru ca le-a placut.

Mai ai nevoie apoi de optimizare site. De ce ar avea nevoie site-ul tau de optimizare seo de exemplu? Pentru ca din motoarele de cautare (Google, implicit) vin vizitatorii iar tu, pentru a avea cat mai multi, trebuie sa ai un site perfect curat, bine optimizat.

Ei bine, abia dupa ce faci acesti mici pasi, poti spune ca esti pe drumul cel bun. Dar asta nu inseamna ca incepi sa si castigi. Ai nevoie de continut constant, de vizitatori multi si de o metoda de monetizare care sa se plieze pe ideea si formatul site-ului tau.

Ai ajuns pana aici? Abia de acum incepe munca, insa pentru cine e constient ca banii nu vin fara munca, aceasta nu va reprezenta deloc o problema.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.