Cinema 3D in Pitesti – noua atractie pentru argeseni

Cinematograful din Mall Pitesti difuzeaza acum si filme 3D, asa ca tinerii sunt extrem de incantati si umplu randurile salilor de cinema in ultimul timp. Daca in urma cu 10 ani, nu exista nici un astfel de cinematograf in Romania, acum a ajuns si in capitala de judet a Argesului si pare sa aiba priza la publicul preponderant tanar.

Asta nu inseamna insa ca populatia de varsta a doua si de varsta a treia nu isi manifesta in nici un fel curiozitatea in ceea ce priveste proiectiile tridimensionale, ci doar ca publicul tanar este mereu majoritar atunci cand se difuzeaza astfel de pelicule.

Daca locuiesti in Pitesti si ai ocazia sa vezi un astfel de film la cinematograful 3D din Mall Pitesti sau daca stai in imprejurimi si te poti deplasa pana acolo, poti fi convins/a ca merita investitia.

Animatiile sunt cele mai populare filme 3D pe care le poti urmari, pentru ca izul de science fiction si personajele frumos schitate de graficieni priceputi prind cu adevarat viata si impresioneaza spectatorii. In plus, culorile sunt ireale, iar formele par desprinse din taramuri de basm pe care ti le-ai imaginat pe vremea cand iti citeau parintii povesti.

Filmele de actiune sunt si ele printre preferatele publicului, mai ales cele care includ si scene de suspans prelungite sau violenta usoara. Efectele care pot fi facute pe o pelicula 3D sunt incomparabil mai apropiate de realitate in comparatie cu cele ale filmelor bidimensionale.

Filmele de groaza si thriller-urile raman insa preferatele publicului argesean. Precizia si efectele care descriu peisajele horror pot spune ca, odata cu trecerea in tridimensional, au cunoscut un nou nivel al groazei. Monstrii au devenit mai inspaimantatori, intunericul mai negru, iar senzatia de apropiere fata de personaje ii face pe cei care urmaresc astfel de filme sa se simta de parca ar lua parte la scenele petrecute in film.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.