Cizme potrivite pentru toate picioarele

Cand va alegeti cizmele, cu siguranta luati in considerare pretul si daca modelul dorit este sau nu la moda. Dar stiti ce tip de cizme sunt avantajoase pentru picioarele dumneavoastra? Chiar daca optati pentru cizme scumpe sau pentru cizme ieftine, trebuie sa luati in considerare ce va avantajeaza.

Indiferent ca aveti picioare groase, late sau scurte, este mai greu sa alegeti dintre gama larga de cizme, ce vi se potriveste cu adevarat. In afara de marimea potrivita, mai exista cateva aspecte, pe care trebuie sa le stiti. Din urmatoarele randuri, veti afla la ce trebuie sa fiti atenti, ca sa puteti purta cizma perfecta, din toate punctele de vedere.

  • Pentru doamnele cu picioare groase, recomandam sa aleaga cizme cu tocuri inalte, dar mai groase. Evitati sa purtati cizmele lungi si stramte, pentru ca o sa evidentieze si mai mult grosimea picioarelor.
  • Doamnele cu picioare late, trebuie sa aleaga cizme cat mai feminine. Modelele de cizme potrivite sunt cele cu varfuri rotunde. De asemenea va sfatuim sa alegeti cizme cu tocuri inalte, fiind mult mai feminine si elegante. Vi se potrivesc  mai mult cizmele in culori inchise, care au si un alt avantaj, pot fi purtate la toate tinutele.
  • Daca aveti picioare scurte, trebuie sa mizati pe modelele care ofera senzatie de alungire. Asadar, va recomandam sa purtati modelele in culori uni, cu dungi verticale si cu fermoare. Evitati cizmele cu varfuri rotunde, cele cu varfuri ascutite sunt perfecte pentru un efect de alungire. In ceea ce priveste cizmele cu tocuri, puteti sa le purtati, dar evitati modelele cu tocuri foarte subtiri.
  •  Chiar daca optati pentru cizme scumpe sau pentru cizme ieftine, trebuie sa luati in considerare ce va avantajeaza.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.