Concurs “ Iepurasul Zega te premiaza!” www.zega.ro

Vineri 6 aprilie, magazinul online Zega.ro a lansat in parteneriat cu Divahair.ro un concurs cu ocazia sarbatorilor de Pasti.  Iepurasul Zega te premiaza cu o tinuta in valoarea de 500 de ron!

Magazinul  online Zega.ro a decis sa isi rasfete clientele cu o tinuta demna de catwalk. Poti castiga o rochie in tendinte, o pereche de pantofi care sa iti defineasca feminitatea si un voucher in valoare de 100 de Ron pentru bijuterii. Concursul se va desfasura online pe Facebook intre 6 – 18 aprilie 2012, iar castigatoarea va fi  selectata prin tragere la sorti si va fi anuntata pe 19 aprilie. Magazinul nostru nu se adreseaza doar femeilor ci si intregii familii cu o gama variata de produse. Zega.ro va ofera pantofi de dama colectia 2012, sandale, balerini, botine, cizme, platforme rochii, articole pentru copii si barbati, accesorii si bijuterii din  argint. Zega.ro este si va fi intr-o continua dezvoltare, asigurand calitatea articolelor, profesionalismul in relatiile cu publicul, rapiditatea livrarilor si seriozitate maxima. In fiecare zi,  produsele noi vor fi ilustrate cu idei de alcatuire a tinutelor, pornind de la diferite stiluri. Zega.ro nu inseamna doar achizitie, inseamna inspiratie!

Toate produsele ofertate sunt pe stoc.
Cuvinte Cheie “tag-uri”

Zega Store, Pantofi online, Pantofi online dama, Incaltaminte online, Incaltaminte dama, Cizme,Pantofi,Sandale, Papuci, Magazine haine, Pantofi mireasa, Pantofi copii, Incaltaminte copii, Cizme dama, Pantofi piele, Incaltaminte ieftina

 

Contact:

Inscrie-te in concurs : http://www.facebook.com/www.zega.ro

Despre Zega.ro

www.zega.ro

telefon: 021 313 23 20

adresa: Str. Caraiman, nr. 90, sector 1, Bucuresti

e-mail: comenzi@zega.ro

Inscrie-te in concurs : http://www.facebook.com/www.zega.ro

 


www.zega.ro

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.