Configurarea unei case pe structura de lemn

case de lemn prin www.casecalduroase.roAi terenul si te-ai hotarat sa ridici o casa insa te intrebi – ce sa alegi? Intr-adevar, optiunile constructorilor romani par a raspunde oricaror nevoi si preferinte – tocmai de aceea, merita sa te gandesti de doua ori inainte sa semnezi. Anumite firme ofera doar niste modele fixe, prestabilite, la care poti doar sa modifici anumiti parametri de importanta minora, insa nicidecum sa jonglezi dupa cum ai vrea tu. Mai mult decat atat, observi ca la sfarsit pretul lucrarilor este mult mai mare decat cel estimat initial. Cum poti face sa stii exact cat ai de platit si in acelasi timp sa te bucuri de o libertate superioara in alegerea variantelor ce iti convin? Calculeaza personal costul unei astfel de case – prin configuratorul de case oferit de site-ul www.casecalduroase.ro. Acesta se refera la variantele de case pe structura de lemn, disponibile in Romania. Haideti sa luam pe rand pasii ce trebuie urmati pentru a ne alege modelul potrivit de locuinta, accentuand fiecare capitol si pretul dat de acesta.

In primul rand, e bine sa ne familiarizam cu modelele de case de lemn  – prezentate in pagina  dedicata a site-ului. Apoi, putem bifa si selecta direct din pagina de configurator optiunile ce ni se potrivesc – pentru incadrarea intr-un buget redus ne vom indrepta catre solutia ECO; mai in sus, vom urca apoi spre STANDARD, TOP si in final TOP PLUS. Pasii firesti, ce vor urma, vor fi:

– alegerea casei alese din pagina anterior mentionata alaturi de suprafata sa exprimata in metri patrati si numar de camere.

– selectarea tipului de invelitoare preferetata

– tamplaria ferestrelor

– tipul izolatiei la fatada

– izolatia peretilor exteriori

– clasa instalatiei electrice

– selectarea instalatiei sanitare potrivite

– placarea interioara, impartita la randul ei in trei segmente: peretii interiori, cei exteriori si tavanul

– tipul sapelor

– selectarea usilor interioare

– incalzirea si apa calda: prin centrala pe gaz metan, cu calorifere si trasee PPR incluse,  centrala pe curent, panouri radiante  si boiler electric. Suplimentar se poate instala semineu.

– finisajul fatadei

– alegerea tipului de zugraveala interioara

– gresia si faianta

– parchetul

– aparatujul electric

– obiectele sanitare

La fiecare modificare, pretul optiunii selectate se va modifica, in timp real. De asemenea, ai posibilitatea de a alege “execut aceasta  etapa in regie proprie” – situatie in care nu se va adauga acel cost suplimentar pretului total.

Fiecare punct dintre cele de mai sus ar putea sa fie dezvoltat, facand subiectul unui articol complet in sine. Tocmai de aceea, pe site veti mai gasi si informatii legate de definitia si trasaturile unei case calduroase, construite pe sistem de lemn, articole explicative si tabele cu preturi. Veti intelege ca e la fel de sigur, ba chiar mai rapid, mai ecologic si mai ieftin sa iti ridici o astfel de casa. Descopera aici oferta de case din lemn si pregateste-te pentru venirea noului an, pentru binele tau si al familiei tale !

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.