Constructii civile si industriale Bistrita

In anul 2007  cand criza incepea sa isi arate coltii in toate orasele din tara isi desfasurau activitatea un numar foarte mare de firme de construtii deschise peste noapte, insa asa cum nici o constructie nu este vesnica multe din aceste firme au resimtit criza foarte puternic majoritatea ajungand la faliment .

Sunt foarte putine firme care au suprvietuit , acestea fiind firme mari cu o experienta vasta in domeniu si activitate pe mai multe domenii cu sunt realizarea de constructii drumuri si poduri, infrastructura rutiera, terasamente si ziduri de sprijin pe langa activitatea principala constructii civile si constructii industriale .

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu firma Imobil Dan este una din cele mai importante firme de constructii din Bistrita avand un portofoliu impresionant in toata tara printre care putem enumera amenajarea de sedii bancare , constructii si amenajare magazine , blocuri de locuinte , reabilitare drumuri nationale .

Pe langa activitatea principala Imobil Dan a reusit in scurt timp sa dezvolte o serie de domenii secundare de activitate: amenajări interioare, inchirieri utilaje, hale industriale, finisaje exterioare.

Principalul scop este acela de a fi alături de clienti, oferindu-le servicii prompte şi de o calitate superioara. Acest lucru s-a reusit in principal datorită normelor la care echipa Imobil Dan încearca sa se ridice cu fiecare lucrare în parte.

Inainte de a incepe orce constructie orcat de mica ar fi trebuie sa ne alegem constructorul cu mare atentie pentru a avea o executare a lucrarii cat mai calitativa.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.