Containere, containere birou, containere santier, containere de locuit

Containere, containere birou, containere santier, containere de locuit

Containerele sau constructiile pe structura metalica din containere sunt din ce in ce mai mult solutii folosite pentru spatiile de locuit, sau adaposturi pentru organizarile de santier.

Avantajele constructiilor din containere sunt evidente:

  • amplasare in orice locatie;
  • cost de executie mult mai scazut decat la constructiile din materiale clasice;
  • risc seismic 0;
  • timp de executie mult mai redus decat la constructiile clasice;
  • nu necesita autorizatie de constructie;
  • multe alte avantaje.

Dimensiunile standard ale unui container modular sunt 6058*2438*2591 mm. Aceste dimensiuni creaza la interior un spatiu de locuit de 14,4 mp. In dimensionarea viitoarelor spatii de locuit din containere trebuie sa tineti cont de aceste dimensiuni si sa folositi multipli ai acestora. Pe orizontala se pot imbina – fara stalpi de sustinere – maxim 2 containere. Pe verticala constructiile din containere pot de maxim P+3 – cu ancorari suplimentare. Fara a fi nevoie de ancorari aditionale se pot construi in regim P+1.

Pentru o protectie suplimentara a constructiei din containere se poate opta pentru montarea unui acoperis.

Pentru o mai buna rezistenta la variatiile de temperatura containerele se pot izola cu polistiren pe exterior si cu rigips si vata minerala in interiorul cadrului pentru rigips – la interior.

Peste rigips se poate pune tapet – obtinand astfel o locuinta extrem de primitoare si luxoasa in acelasi timp.

Instalatia electrica poate fi prevazuta cu siguranta safe de life – o siguranta – de ultima generatie – care poate impiedica electrocutarea oricarei persoane.

Instalatia sanitara trebuie sa aiba posibilitatea de conectare la o fosa septica in exterior, precum si un sistem de alimentare pentru apa potabila sau menajera. Intrarea apei in instalatia sanitara se face printr-o priza de jumatate de tol. Evacuarea se face printr-o teava de polipropilena cu diametrul de 110 mm.

Pentru a completa confortul interior geamurile din termopan pot fi prevazute la exterior cu rulouri, iar la interior cu jaluzele verticale.

Usa metalica cu protectie termica va completa o locuinta perfecta chiar pentru cei mai exigenti in domeniu.

Trebuie sa stiti ca un perete sandwich – panou din care sunt formati peretii containerului – cu o grosime de 60 mm izoleaza termic mai bine decat un perete din caramida porotherm  de 200 mm.

Daca v-am starnit cat de cat curiozitatea puteti intra pe site-ul nostru – www.termocontainer.ro sau www.containerexpert.ro pentru a obtine si mai multe detalii si de ce nu a experimenta ceea ce din ce in ce mai multi folosesc deja de multa vreme.

Timpul de executie al unei constructii din containere poate varia in functie de complexitate intre 3 zile lucratoare si 15 zile lucratoare.

Pretul pentru o constructie din containere de asemena variaza in functie de complexitate, de finisaje si de dotarile utilizate.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.