Cosmetica, un rol important in viata femeilor!

Cosmetica – un serviciu creat pentru a indeplini dorinta de a arata bine  cu un ten proaspat si curat, de a ne pastra aspectul tineresc.

Pentru a putea obtine rezultate dorite si de calitate trebuie sa va orientati catre un salon unde va puteti rasfata cu produse profesionale Guinot.

La noi veti gasi si o varietate de tratamente naturale si terapeutice, masaje tonifiante de intretinere fata si decolteu, electro – stimulare faciala, care vor conferi pielii tale un aspect curat, tonic, stralucitor.

Nici preturile nu sunt mai prejos. La abonamentele Hydradermie si Lifting Facial acordam un discount intre 25% – 35 % peste reducerea initiala  specificata oricarui tip de abonament.

Machiajele de zi si de seara sunt un punct forte al specialistilor nostri.  Iti oferim garantia unui make-up profesional, la un pret fara concurenta. Alege genele false permanente fir cu fir sau genele “buchetel” din par natural pentru privire seducatoare. Genele false sunt un must- have si sunt ideale pentru evenimentele speciale din viata ta.

Si daca vrei sa scapi de grija zilnica a retusului, iti  recomandam  tatuajul cosmetic. Acesta  contureaza si defineste pe o periada de 3- 5 ani forma sprancenelor, a buzelor, dar si a ochilor. Pigmentii folositi sunt naturali si de o calitate excelenta, pigmentarea realizandu-se cu un aparat si o tehnica speciala.

www.essenzaclub.ro

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.