Costum de baie ideal dar si la moda

Daca cautati costumul de baie ideal, trebuie sa luati in considerare croiala modelelor, nu doar moda, fiindca nu tot ce este la moda este si potrivita pentru silueta dumneavoastra. In primul rand costumul de baie potrivit trebuie sa va avantajeze. Va oferim cateva ponturi, cu care sa puteti gasi un costum de baie, cu care sa cuceriti la plaja sau la strand.

Aveti un bust generos? Atunci uitati de modelele tip triunghi si optati pentru un model cu bretele groase, fiindca ofera sustinere mai buna. Puteti insa sa optati si pentru un costum baie cu jumatate de cupa, cu care puteti sa fiti in centrul atentiei. In caz contrar, pentru un bust mai mic, alegeti cu incredere un model de sutien triunghi. Pentru mai mult volum, puteti opta si pentru modele cu imprimeuri mari. Daca nu aveti un buget mare la dispozitie, puteti sa va achizitionati si un costum de baie ieftin. Vreti sa distrageti atentia de la colacei, optati pentru costumele de baie intregi si gen monokini, decupajele mascheaza zonele problematice, in timp ce sunt sexy si rafinate. Modelele de costume baie intregi sunt ideale daca nu doriti sa aratati mult din corpul dumneavoastra. Exista modele sport dar si mai provocatoare cu decupaje, aplicatii sau imprimeuri deosebite.

Unele magazine insa ofera si costume de baie separat, astfel puteti sa va cumparati cu adevarat modele care sa va avantajeze. Va recomandam sa profitati de aceasta ocazie si sa va gasiti un costum de baie cu care sa puteti obtine rezultatul la care visati.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.