Costume de baie la moda pentru vara 2012

costume de baieVara nu e chiar atat de aproape pe cat am crede,  mai ales daca ne uitam putin pe geam si vedem zapada de cativa centimetri. Dar, chiar si asa nimeni nu ne impiedica sa ne gandim la zilele relaxante pe care urmeaza sa le petrecem in vacanta de vara alaturi de prieteni. Daca destinatia a fost aleasa deja si biletele sunt cumparate, femeile au alte griji: de la silueta care trebuie sa fie impecabila in vacanta la plaja, pana la garderoba care trebuie sa fie pusa la punct. Un singur lucru nu trebuie sa le lipseasca din bagaj: costumul de baie. Daca restul le mai poti achizitiona de la fata locului, fara costum de baie fetele nu pleaca de acasa. Nu ca nu s-ar gasi in destiantiile exotice, doar ca alegerea acestuia implica grija si cautari.

Ce costume de baie se poarta?

In primul rand se poarta modele de costume de baie care se potrivesc constitutiei fiecarei fete in parte si siluetei acesteia. Ar fi total neindicat ca o fata cu sanii foarte mici sa poarte un sutien push up la costumul de baie si mai ales total inestetic; pentru acestea cel mai indicate sunt costumele de baie cu sutien buretat pentru a pacali ochii curiosilor. La fel de indicat este ca o fata cu sani cupa b-c sa poarte sutiene push up la costumul de baie, iar una cu sanii generosi si fermi care isi doreste atraga toate privirile sa poarte un sutien model triunghi. Chilotul costumului de baie este foarte important; forma acestuia poate sa influenteze din punct de vedere estetic talia celei care ii poarta. Pentru plaja, cei mai indicati sunt slipii minusculi; de evitat insa sunt slipii cu talie inalta pentru ca taie din inaltimea corpului fix la mijloc si fac ca persoana care ii poarta sa para mai mica de statura si cu talia mai pronuntata. Alegeti slip model tanga, daca sunteti posesoarea unui fund de invidiat si doriti ca bronzul sa fie unul cat mai uniform.

Anul asta se poarta mai putin costume de baie din 2 piese si mai mult cele intregi; dar, si la acest aspect trebuie avut mare grija. Un costum in doua piese iti garanteaza un bronz care acopera cat mai mult din suprafata corpului. Ba mai mult, daca porti la plaja un astfel de costum de baie, poti renunta oricand la sutien daca iti doresti sa faci plaja topless sau macar poti desface bretelele la spate pentru a purta cu succes rochii cu spatele gol.

Cum facem insa cu bugetul?

Pregatirea unei vacante in amanunt consuma timp si buget; schimbarea garderobei de la vara la vara este costisitoare si implica cateva sesiuni de shopping. Intr-0 sesiune de shopping cu lista in fata si buget bine stabilit, goana dupa chilipiruri este fara indoiala cea mai buna alegere. Costume de baie ieftine se pot gasi in ofertele magazinelor din colectiile trecute; o alta varianta este achizitionarea celor doua piese din colectii si magazine diferite. Cu putin noroc puteti gasi slipi pentru plaja si sutien in aceiasi culoare si din acelasi material. Si in plus, costumul de plaja nu trebuie sa fie deloc monoton: culoarea este cuvantul de ordine pe plaja.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.