Craciunul in lumea copiilor

Craciunul este ziua de nastere al lui Hristos si totodata cea mai importanta sarbatoare a crestinilor. Aceasta sarbatoare este un prilej de bucurie, cand toata lumea devine mai bun si mai daruitor.

De ce asteapta copii craciunul?

Sarbatoarea cea mai sfanta este de fiecare data asteptata de catre toata lumea, mai ales de catre copii. Pentru copii, craciunul este prilejul multor bucurii astfel este de inteles ca este cea mai asteptata parte a anului. Cu ocazia acestui sarbatoare, copii impodobesc bradul, merg la biserica, sa colinde si se bucura de iubirea intregii familii. De asemenea nu putem uita nici masa festiva, cand sunt pregatite multe mancaruri si prajituri, care cu singuranta sunt pe placul copiilor. Un alt aspect pentru care copii asteapta aceasta parte a anului, sunt cadourile primite. De craciun toti oamenii devin mai daruitor si ofera cadouri pentru persoanele apropiate, cu care isi demonstreaza sentimentele.

Cadouri perfecte pentru copii

Scopul cadourilor oferite pentru copii, este sa le ajute sa se relaxeze dar si sa invete. Din aceste motive, este mai greu alegerea cadourilor perfecte. Bineinteles cadourile trebuie sa fie potrivite varstei, ca sa fie multumiti de cadoul primit. Jocurile sunt fara indoiala pe placul tuturor copiilor. Trebuie doar sa alegeti astfel incat jocurile pentru care optati sa fie distractive dar si educationale. Aceste cadouri pentru copii cu siguranta merita toti banii, pentru ca au mai multe efecte benefice pentru ei. Va prezentam ca sursa de alegere, diferite jocuri educative:

  • pentru sugari: cercuri, bile suspendate, jucarii care ii atrag prin culoare, zgomot si forma
  • intre 1 si 3 ani: mingi, trenulete, masini, caluti pe roti
  • pana la 6 ani: papusi, masini, animale
  • peste 7 ani: carti de colorat, puzzle

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.