Creare Website cu Optimizare SEO, Abordare Pas cu Pas

In cadrul proiectelor de creare website, debutul se face din punct de vedere tehnic prin crearea sablonului website-ului si al design-ului grafic pentru acesta. In paralel, sigla (logo-ul) noului site este creata prin logo design si poate fi o sigla conceputa din doua culori, cateva culori sau o sigla cu design grafic. Sigla va personaliza website-ul, astfel design-ul si continutul sau ii va oferi unicitate, prin logo se va identifica brand-ul online al website-ului acestei companii.

Template-ul website-ului il voi implementa ulterior in cod XHTML, si voi crea o foaie de stiluri CSS. Tehnic vorbind acesta este etapa de terminare a procesului de creare website la stadiul minim de cerinte. Dupa aceea, pentru website-uri mai performante, voi implementa artificii grafice si de design prin codul JavaScript, ce va culmina cu un formular de contact facut in PHP si Mysql pentru a da un aspect profesional site-ului.

De asemenea, voi asista clientul in a-si alege un pachet de gazduire bun, iar upload-ul fisierelor site-ului pe server va fi urmatorul pas al etapei de creare website, urcarea efectiva a fisierelor pe server se va finaliza cu crearea unui cont de email asa incat corespondenta firmei va intra direct in acea casuta de email.

Procesul efectiv de creare site este terminat la acest pas, astfel ca o optiune a companiei va fi daca va continua cu etapa de optimizare seo on-page si sa beneficieze astfel de proiectul complet de creare website cu optimizare seo.

Cand clientul va comanda servicii complete de creare website cu optimizare seo voi incepe etapa de optimizare seo on-page analizand din punct de vedere SEO competitia, cuvintele cheie, vechimea si autoritatea website-urilor aflate pe nisa aceasta. Astfel, se face optimizarea seo on-page efectiva, in care se va realiza, optimizarea pentru titlurile paginilor, metataguri, optimizarea pentru codul HTML a intregului website, crearea de sitemap, optimizarea de imagini, optimizarea context-ului website-ului pentru fiecare pagina web din cadrul site-ului web precum si echilibrarea cuvintelor cheie in raport cu restul textului paginilor.

In etapa optimizarii seo on-page am mai multe oferte de pret pentru procesul de creare website cu optimizare seo. Continutul website-ului va fi creat gradual prin lucru constant, astfel voi realiza continut unic si de calitate pentru Google si vizitatorii site-ului:

  1. Inainte de toate, un specialist seo se documenteaza in legatura cu domeniul in care activeaza website-ul;
  2. Continutul necesar pentru website-ul de prezentare se creeaza prin efort sustinut;
  3. Continutul realizat va fi util utilizatorilor website-ului, insa in cel mai bun caz ar fi sa atraga linkuri catre el de pe alte site-uri web;
  4. Un continut de calitate semnifica ca utilizatorii website-ului sa vrea sa-l faca cunoscut prietenilor si cunostintelor prin retelele de socializare.

In urma acesteia procesul de creare website va fi continuat prin optimizarea seo off-page si anume prin link building pe directoare web, blog-uri, directoare de articole, site-uri de socializare.

Etapele de optimizare seo on-page si off-page se vor realiza in acelasi timp avand in vedere ca uneori poate dura si pana la un an – doi pe o competitie puternica pana la obtinerea rezultatului dorit pe motorul Google.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.