Creare Website cu Optimizare si Promovare site

Creare WebsiteIn prezent proiectul de creare website va fi realizat inaintea unui proces amplu de optimizare SEO. Acest proces este denumit si creare website cu optimizare site. Cunostintele mele in creare website sunt elocvente, exemple relevante se afla in pagina web de portofoliu. In campaniile de optimizare site ma axez pe un proces SEO on-page si off-page.

Prin intermediul etapei de optimizare site on-page maresc continutul website-ului dumneavoastra, realizand in acelasi timp pentru fiecare pagina web a site-ului continut unic care sa nu fie copiat de pe un alt website aflat pe motoarele de cautare, aceasta tehnica de a lucra este foarte apreciata de motorul de cautare Google.

Prin intermediul optimizarii off-page dezvolt procesul de link building. Termenul acesta are ca fundament creare de link-uri catre website-ul d-voastra pentru a fi inteles de Google mai bine pe o perioada mai mare de timp. Aceasta optimizare off-page se realizeaza prin adaugarea website-ului in directoare web romanesti si straine selectate cu atentie pentru a creste rankingul website-ului d-voastra pe Google.

Ca specialist in optimizare seo realizez optimizarea off-page a site-ului prin promovarea acestuia si creare de link-uri pe bloguri. In cadrul acestui proces realizez o promovare si creare de link-uri constanta zilnic. In linkbuilding am in vedere ca in pe perioada promovarii si optimizarii sa nu fac spam prin SEO off-page, spam ce poate duce la declasarea site-ului pe Google in pozitiile afisate in cautari.

De aceea, in cadrul proiectului de creare website cu optimizare seo, realizarea de backlink-uri dinspre directoare web, realizarea de link-uri dinspre bloguri si compunerea de articole pe directoare de articole va fi facuta in acelasi timp pentru o optimizarea a site-ului eficienta.

De asemenea, optimizarea seo on-page si off-page trebuie facute in paralel pentru un impact puternic asupra motoarelor de cautare.

Astfel, este destul de evident ca o optimizare seo bine facute necesita o tehnica buna si un specialist seo care sa stie ce are de facut pentru a imbunatati locul unui website pe Google sau pe alt motor de cautare.

Serviciile de optimizare SEO nu trebuie sa fie oprite de client daca locul targetat pe Google nu a fost inca atins si stabilizat prin optimizare site. Ar fi bine ca procesul de creare site cu optimizare sa continue inca o luna calendaristica dupa ce se stabilizeaza pozitia dorita pe motorul de cautare.

De obicei, campaniile seo pe care le propun clientilor mei se bazeaza pe obtinerea de rezultate pe pozitiile 1 – 5 pe Google stiut fiind faptul ca din aceste pozitii vine cea mai mare afluenta de vizitatori si bineinteles de clienti. Acest lucru este sustinut de faptul ca  portofoliul meu contine 5 website-uri pe primul loc pe Google.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.