Cum face vanzari noul Hyundai I30

Hyundai motor company este in prezent, cel mai mare producator corean de automobile. Desi in aparenta pare un producator relativ lent, la nivel mondial, Hyundai Motor Company are peste 50.000 de angajati si castiguri anuale de peste 20 miliarde de dolari americani. In 2008, Hyunday motor company era cel de-al optulea producator de automobile la nivel mondial. Impreuna cu Kia insa, Hyundai detine Hyundai Motor Group, grup ce devine in anul 2010 cel de-al patrulea producator de automobile la nivel mondial, dupa vanzarile facute. Deasemenea, Hyundai detine de mai multi ani, fabrica din care se pot scoate cel mai multe automobile anual. Este vorba de un numar impresionant de 1,6 milioane de automobile, pe lang toate celelalte piese auto produse tot de ei.

In prezent, Hyundai produce mai multe modele care se vand in peste 150 de tari. Deasemenea, automobilele produse de acestia au primit numeroase premii, dintre care unul din cele mai importante, Premiul Pentru cea mai sigura masina, oferit de Insurance Institute for Highway Safety. Iata un motiv pentru a ne convinge de faptul ca atunci cand vorbim de Hyundai si de piese hyundai, vorbim intr-adevar de siguranta.

Dar sa nu uitam si de subiectul pe care inca din inceput doream sa-l dezbatem. Este vorba despre modul in care coreenii reusesc cu succes sa-si vanda noul Hyundai i30 pe piata europeana. Vorbim mai exact de aparitia noului Hyundai i30 pe cea mai mare piata auto europeana: Germania.

Lansat la Salonul Auto Frankfurt septembrie 2011, Hyundai i30 a fost pus la vanzare la inceputul anului 2012. Inca din inceput, acesta a intrat in concurs cu alte modele care tind sa domine aceasta piata, asa ca cei de la Hyundai, au avut de luat o decizie importanta. Trebuiau sa gaseasca cea mai buna metoda de promovare si de vanzare a noii lor masini. Nu de masina si dotarile ei se punea problema. Deasemenea, nici de tot ce inseamna piese auto hyundai ci mai degraba de pretul automobilului.

Rivalul direct al Hyundai i30 este Volkswagen Golf, model ce in Germania, are un pret de pornire de 16.975 de euro. Ei bine, aici au lovit puternic coreenii cu al lor i30. Modelul lor, costa cu 1.125 de euro mai putin decat Volkswagen Golf. Pe langa acest aspect, nivelul de echipare Classic al i30, este cu mult mai complex decat golful de baza.

I30-ul are o cutie de viteze manuala, in sase trepte, pe langa cele cinci ale golfului. Portbagajul(318) este cu 28 de litri mai incapator decat cel de la golf. Daca trecem un pic si la categoria piese hyundai  am putea aminti si de motorul de 100 CP fata de motorul de 80 CP al golfului.

Si asa, cel de-al patrulea producator anual de automobile is face strategia pentru a vinde noul model, Hyundai i30.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.