Cum faci sa ai mai mult spatiu si mai multi bani acasa

La fiecare curatenie de primavara sau de toamna iti dai seama cat de multe lucruri reusesti sa strangi de-a lungul timpului, unele de care ai nevoie, altele de care ai mai putina nevoie. Vestea buna este ca poti scapa de cele de care nu ai nevoie intr-un mod profitabil pentru tine. In felul asta castigi de doua ori: odata castigi spatiu, pentru ca orice lucru inutil iti ocupa un spatiu pe care il poti folosi intr-un mod care sa iti convina mai mult, dar castigi si bani; nu va fi o suma foarte mare, insa poate fi una care sa te multumeasca, in mod sigur e mai profitabil decat sa il arunci.

 

Metoda este destul de simpla si s-a dovedit a fi eficienta pentru destul de multe persoane, motiv pentru care a devenit destul de populara in randul celor care folosesc frecvent calculatorul, dar nu numai. In zilele noastre oricine are o cunostinta care foloseste calculatorul foarte mult.

 

Uite ce ai de facut:

1. Cauta cateva site-uri de anunturi gratuite

Asta este cea mai simpla etapa. Vei reusi sa gasesti foarte multe site-uri cu anunturi, important este sa faci o mica selectie, sa incerci sa le pastrezi pe acelea care sunt cel mai usor de utilizat si care sunt actualizate constant. Iti vei da seama de acesta lucru daca site-ul afiseaza anunturi din ziua respectiva.

 

2. Posteaza in fiecare cate un anunt

Aici va trebui sa iti construiesti anuntul. Incearca sa oferi informatii cat mai relevante cu privire la oferta ta; in acelasi timp, este foarte important sa te ajuti de imagini. Acestea pot reprezenta pe de o parte garantia ca produsul este unul real si in acelasi timp il ajuta sa isi dea seama daca este ceea ce cauta. Statistic vorbind, anunturile insotite de fotografii sunt si cele care au cele mai multe vizualizari dar si cele care sunt contactate cel mai rapid.

 

3. Asteapta sa fii contactat

Dupa postarea anunturilor urmeaza o perioada de asteptare in care sa fii contactat. Daca nu reusesti sa gasesti cumparatorul, reactualizeaza anuntul, eventual mai modifica textul anuntului (incearca sa il faci mai atractiv), sau incearca sa postezi niste fotografii mai clare. O varianta este sa incerci sa vezi cum sunt afisate anunturile asemanatoare cu al tau. Vezi care sunt informatiile pe care acestia le furnizeaza, care sunt preturile pe care le cer (un pret prea mare sau prea mic poate indeparta cumparatorii) etc.

 

4. Realizeaza tranzactia

In momentul in care ai fost contactat, poti stabili cu eventualul cumparator detaliile unei tranzactii. Cel mai bine este sa stabiliti un loc de intalnire public, unde tranzactia sa se poata desfasura fara probleme.

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.