Cum folosim perdele PVC frigorifice in industria alimentara

Perdele PVC frigorifice au proprietatea de a izola camerele sau vitrinele frigorifice de exterior. Orice perdea benzi PVC depozit este un accesoriu esential in industria alimendara, diminuand riscul de stricare a alimentelor.

Mentinerea unei temperaturi scazute este necesara in diferite imprejurari: la camere frigorifice, congelatoare, masini frigorifice sau vitrine de la supermarket. Sunt locuri cu destinatie de depozitare a alimentelor, in care trebuie mentinuta temperatura scazuta, uneori si pe perioada lunga de timp.

Clasificarea perdele din fasii PVC din sectorul alimentar:

  • Perdele masini frigorifice: O perdea masina frigorifica este o perdea reglabila care acopera partea dorsal a unei masini de transport alimente. Folosind o perdea PVC pentru masini frigorifice, aveti asigurat un transport optim al alimentelor pe distanta lunga, fara a risca alterarea lor.
  • Perdele vitrine frigorifice: sunt perdele intalnite frecvent la supermarket-uri si hypermarket-uri. Fiecare perdea vitrina frigorifica se ataseaza la compartimente de vitrine, unde se gasesc produse perisabile ca lactatele sau mezelurile.
  • Perdea benzi PVC depozit alimentar: o perdea benzi PVC depozit are rolul de a delimita intrarea intr-un depozit si de a permite accesul usor, fara a lasa caldura sa se risipasca. Puteti opta pentru acest tip de perdea la orice depozit alimentar sau cu alta destinatie.
  • Perdele camere frigorifice: O perdea camera frigorifica are rolul de a delimita camera de frig – o incapere intalnita in industria alimentara. Acest tip de perdea separare spatiu izoleaza perfect camera frigorifica indiferent de dimensiunea ei, asigurand pastrarea alimentelor proaspete.

Perdele fasii PVC au rezistenta remarcabila in timp si la variatii mari de temperatura. Ele ofera ajutor in pastrarea alimentelor proaspete inainte de a fi vandute, astfel se previn numeroase probleme si nemultumiri specifice sectorului alimentar. Vorbim despre locuri de depozitare a alimentelor care trebuie mentinute in conditii optime, uneori si o perioada mai lunga de timp. Perdele fasii PVC sunt recomandate de noi mai ales datorita rezistentei mecanice (lovituri, atingeri, trafic intens) si termice.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.