Cum gasesti o baterie decenta pentru laptop-ul personal

Pentru orice fotograf digitale, nu e mic si mai rau, comparativ cu senzatie de saraci incat ati sarit pur si simplu o sansa incredibila, deoarece aparatul foto baterie electrica a procedat pentru a merge fara viata. Este important sa se creeze o baterie suplimentara, alternativa electric, impreuna cu tine, daca esti probabil sa ia in considerare o multime de fotografii. Exista o multime de evaluari, precum si articole de continut informarea toate dintre noi a alege un aparat foto bun, cu toate acestea, cateva dintre toti dintre ei ne informeaza cum puteti alege o baterie electrica alternativa sistematic, precum si in mod evident. Chiar acum, sa ne intalnim interogare tasta, doar cum poate fiecare dintre noi cautam un inlocuitor mare baterie electrica de modele de camere digitale?

In urmatoarele paragrafe, vom evidentia:

1. Categorie electric baterii.

2. Alegerea baterii electrice

3. Baterie electrica pastreaza.

Ar trebui sa intelegem baterii electrice foarte primul inainte de noi toti selectati 1. Veti gasi 3 tipuri de baterii aparat de fotografiat electrice pe care oamenii fac frecvent utilizarea, cum ar fi: alcalina baterie electrica, Ni-MH baterie electrica, precum si litiu-ion baterie electrica.

1. Alcalina baterie electrica

Alcalina baterie electrica este de fapt cel mai tipic baterie electrica in viata noastra de zi cu zi. Exista o multime de producatori asociate cu baterii laptop fujitsu siemens electrice suntem capabili sa descopere, cum ar fi Duracell, Energizer, Sony, Samsung, Maxell, si asa mai departe. Spre deosebire de standard de baterii reincarcabile electrice, baterii laptop fujitsu siemens electrice nu sunt in masura sa circulatia sangelui faca uz de. De indata ce este epuizat, nu ai absolut nici o alegere, insa acest lucru arunca deoparte.

Beneficiu: Gama de simpla de a cumpara, ieftin (doar pentru ca aceasta necesita scurt,) #) si mult mai mult de producatori.

Dezavantaj: Pret Irrechargeable, o cantitate excesiva de in cazul in care fac frecvent utilizarea. A redus eficienta transformarii putere.

2. Ni-MH baterie electrica

Ni-MH baterie electrica este de fapt un tip de standard de bateria electrica reincarcabila. Veti gasi acest termen de la magazine de dimensiuni in AA. Pentru ca la fel ca si bateriile alcaline electrice, Ni-MH baterii electrice nu sunt costisitoare, eventual, si, de asemenea, tensiunea, precum si performanta de ansamblu este comparabila cu regulate baterii laptop fujitsu siemens electrice in dimensiuni fizice. S-ar putea petrece mai multe venituri, comparativ cu baterii laptop fujitsu siemens electrice ori de cate ori cumpararea Ni-MH baterii electrice, cu toate acestea, o sansa de a reimprospata 1000 ocazii poate economisi o multime de bani.

Beneficiu: Standard de compatibilitate reincarcabila, Excelent

Dezavantaj: robustete E este, de fapt sub baterie electrica alcalina, care are exact aceleasi standarde. Pret de o cantitate excesiva, in cazul in care utilizeaza numai cat de curand. Impactul real de stocare poate duce la aceste telefoane mentine mult mai putin, precum si costul mult mai putin.

3. Acumulator litiu-ion baterie electrica

Acumulator litiu-ion baterie electrica (uneori prescurtate Li-ion baterii electrice), pot fi, de asemenea, standardul reincarcabila. Aceste zile, majoritatea modele de camere digitale face uz de litiu-ion, deoarece puterea electrica. E mai usoare, in greutate si mult mai eficienta comparativ cu baterie electrica alcalina, precum si Ni-MH electrice. Litiu-ion baterii electrice nu sunt afectate de impactul real de stocare. Ei au, de asemenea, un minim de auto-descarcare de gestiune de pret de aproximativ 5% lunar. (Care este de 30% in ceea ce priveste Ni-MH baterie electrica).

Beneficiu: Standard de lire sterline reincarcabile, cu atat mai putin, o excelenta putere

Dezavantaj: costisitoare. E timpul de viata ar depinde de cantitatea de incarcare / descarcare de gestiune serie si, de asemenea, sa creasca mai in varsta din ce in ce prin produse. Nu e sigur, prin urmare, din cauza bateriilor electrice suplimentare in anumit scenariu.

Alegerea baterii electrice

In ceea ce priveste clientii AA baterii electrice aparat de fotografiat, daca doriti baterii electrice pe scurt, selectati baterie alcalina electrice, mai degraba. E ieftin, precum si adecvat, veti gasi acest lucru in cele mai multe magazine. Pentru toate aceste clientii normale asociate cu aparatul de fotografiat baterie AA electric, trebuie sa selectati Ni-MH baterie standard reincarcabila electrice. Desi veti fi taxat mai mult decat de cumparare baterie alcalina electrice, e capacitatea de a captcha-ar putea salva o multime de bani.

O multime de oameni pot ignora tensiunea reala din momentul in care bateria electrica intentioneaza sa achizitioneze baterii electrice. Luati in considerare ambele baterii electrice in instanta pentru a.

Baterie electrica: 3. 6 A sasea este v * 1200 mama

Baterie electrica W: 7. A sasea doi este v * 1000 mama

Multi oameni pot Stadii bateria electrica, cu toate acestea, cel mai bine este sa reala baterie electrica W, in ciuda faptului ca 1200 este de fapt mama mai mare de 1000 mamei, tensiunea efectiva asociata cu baterie electrica W este, de fapt de doua ori mai mare decat tensiunea reala asociat cu baterie electrica. Nerespectarea opozitiei energie electrica,

 

G (energie) = U (tensiunea) * I (prezent)

 

Capacitatea asociat cu baterie electrica W este o multime mai mare decat bateria electrica.

 

In cazul in care camera foto utilizeaza litiu-ion baterie electrica, cea mai simpla cale ar fi sa cumpere o putere suplimentara baterie unic in produc. In ciuda e costisitoare, standardul este, de fapt asigurata, precum si ca va fi probabil complet potrivit pentru camera ta.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.