Cum imi aleg pavelele

Producatorii de pavele constitue un rol imprtant in luarea unei decizii referitor la ce model de suprafata cu pavele vi se potriveste in gradina sau curtea dumneavoastra. Nu pregetati sa solicitati opinii si mai ales poze cu lucrarile efectuate. Astfel veti avea o noua perspectiva asupra felului in care va arata viitoarea dumneavoastra alee gradina sau orice fel de suprafata pavata.

Chiar daca locatia dumneavoastra se afla intr-o zona umeda sau nisipoasa, la campie sau la munte, pavajele pot oferi o alternativa durabila si decorativa la orice peisaj.

Sfaturile care se pot da in alegerea pavelelor sunt acelea ca trebuie avut grije la . De obicei se aleg nuante care lucreaza in armonie cu nunantele casei. Pavajul nu trebuie ganditPavelele nu trebuie gandite neaparat ca un design exterior, zona cu pavele trebuie creata ca o camera imensa de odihna.

Exista o gama larga de suprafete unde se pot folosii pavajele:

  • drumuri de acces

 

  • alei

 

  • gropi de gunoi

 

  • sobe interioare

 

  • terase in aer liber

 

  • piscine in aer liber

Proprietarii de case nu sunt in cautarea unui simplu pavaj ci mai degraba a unei zone exterioare plina de armonie. Scurgerea timpului in aer liber este o tendinta puternica mai ales in zilele calduroase de vara. Pe plan extern se observa un interes in crestere a bucatariilor barurilor si a altor forme de mobilier extern realizat din pavele.

Pavajele sunt formate din pavele cu stratul de uzura alcatuit dintr-un amestec de doua, trei sau mai multe culori, in cantitati variabile din fiecare culoare. Amestecul de culori se armonizeaza bine impreuna si dau o suprafata cu un amestec interesant si plin de viata. Aceste pavele colorate evita plictiseala si reinvie culorile din orice curte sau gradina, ajutand la eliminarea zonelor in care o singura culoare devine plictisitoare

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.