Cum influenteaza culoarea lumanarilor aura energetica

lumanari feng shuiSe crede ca lumanarile pot afecta energia unei persone in functie de culoare acestora. Se stie deja ca lumanarile au capacitatea de a creea un mediu ambiental propice meditatiei, ceremoniilor religioase si altor ceremonii mai telurice. Diferite lumanari au diferite efecte.

Lumanarile albe reprezinta iluminare spirituala, protectie divina, curatare interioara, vindecare spirituala care aduce cu sine vindecare trupeasca, pace sufleteasca, credinta si indepartarea energiilor negative si a blestemelor.

Lumanarile galbene canalizeaza puterea de concentrare si stimuleaza imaginatia. Sunt folosite in ritualuri cand doresti sa castigi increderea unei persoane sau sa canalizezi energia solara in scopuri creative.

Lumanarile portocalii incarca sau reincarca intelectul. Sunt foarte bune pentru cei care sunt suferinzi si cauta alinare pentru ca stimularea energiile interioare de vindecare.

Lumanarile rosii sunt simbolul focului si al pasiunii. Ele pot genera o putere impresionanta, uneori greu de gestionat, asa ca trebuie utilizate cu precautie.

Lumanarile mov sunt in general folosite pentru ritualuri in care se cauta implinirea unor dorinte, dobandirea independentei financiare sau pentru a intra in contact cu o alta lume, cea spirituala.

Lumanarile albastre reprezinta puterea apei si puterea spirituala. Sunt folosite in ritualuri concentrate pe dobandirea echilibrului in sanatate, puterea si pacea interioara. Arderea lor inainte de culcare atrage protectie solara in timpul somnului.

Lumanarile verzi sunt folosite pentru dobandirea prosperitatii si atragerea unor castiguri financiare. Sunt deasemena folosite pentru cei care doresc sa se casatoreasca sau sa aibe copii.

Pentru a beneficia de principiile feng shui in armonizarea locuintei si a propriei stari de spirit va recomandam sa utilizati lumanarile compatibilie zodiei si planetei dumneavoastra in combinatie cu diferite uleiuri aromatizate.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.