Cum iti ajuta picioarele cizmele UGG

In general, motivul principal pentru care femeile au probleme cu oasele e faptul ca acestea schimba foarte des tipul de incaltaminte folosit, lucru care pe termen lung deformeaza mecanica mersului. Acest lucru se rasfrange automat asupra oaselor, tendoanelor si ligamentelor, cauzand aparitia monturilor, precum si a inflamatiilor in tendoane si ligamente.

Exceptia de la regula de mai sus fac cizmele de tip UGG, care sunt construite sa ofere o stabilitate extrem de mare fara sa deformeze in vreun fel mecanica mersului. Practic, cizmele UGG nu sunt construite pentru a fi asociate unor tinute provocatoare si nici pentru a arata in vreun anume fel pe picior. Ele au un scop functional si sunt utilizate ca atare cu succes, lucru demonstrat deja de popularitatea castigata in ultimii ani.

Cum va pot ajuta picioarele cizmele UGG?

In primul rand, ele sunt construite sa protejeze piciorul de umezeala si frig. Sunt alcatuite din piele batucita care poate fi trata astfel incat sa nu absoarba umezeala si pe interior, sunt captusite cu lana fina, care creeaza un camp protector in jurul tibiei si a labei piciorului si care nu permite nici umezelii si nici frigului sa modifice negativ temperatura corpului.

Scad riscul de producere al monturilor

Monturile la picioare apar ca urmare a defectelor de mers. Cum cizmele ugg au talpa relativ plata si destul de lata, mecanica mersului nu e deformata si nici piciorul nu sta intr-o pozitie incomoda, ceea ce scade riscul de aparitie al monturilor, al durerilor articulare, cat si al celorlalte probleme ale membrului inferior cauzate de defectele mers (implicit genu varum).

In plus, cum cizmele sunt si pentru femei, dar si pentru barbati (exista o colectie destul de noua dedicata strict barbatilor), ambele sexe au parte de protectia cuvenita pe timpul sezonului friguros.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.