Cum lupti cu celulita

celulitaIn lupta impotriva celulitei, nu ai nevoie de cine stie ce medicamente scupme deoarece s-ar putea sa te trezesti cu diferite probleme de sanatate din cauza acestora. Totusi, pentru a scapa de celulita, exista mai multe remedii naturale.

Daca inca nu stiai, afla ca spirulina slabeste, dar poti si slabi cu o dieta disociata. Cum?

In primul rand, spirulina. Este o specie de alge cu cel mai ridicat continut de vitamine, microelementi, acizi si fermenti. Cu spirulina se realizeaza asa numitele impachetari care promit ca la 10 sedinte, se va observa scadere in greutate insa cel mai important, se va observa faptul ca pielea isi va pierde aspectul de coaja de portocala in zonele care inainte aratau asa.

Se poate slabi si reduce aspectul de celulita si cu scortisoara. Pentru aceasta, se realizeaza un amestec de scortisoara cu miere care se toarna intr-o cana cu apa calda, se strecoara mai apoi si se bea jumatate dimineata si jumatate seara. In numai cateva saptamani, se vor observa scaderi in greutate cu pana la 4 kilograme si reducerea aspectului de celulita.

Ca remedii celulita, ati putea incerca si lipoliza. Care este efectul lipolizei asupra corpului?

Lipoliza garanteaza reducerea stratului de grasime de sub piele, deci implicit, scaderea in greutate si reducerea considerabila a aspectului de coaja de portocala al pielii. Lipoliza se poate realiza in 3 moduri  cu injectii, cu ultrasunete sau cu laser. Totusi, aveti grija ca aceasta metoda de slabire si reducere a celulitei, nu este indicata in perioada sarcinii sau in cazul in care persoana sufera de boli cardiovasculare, boli de sange sau afectiuni renale.

Bineinteles, trebuie de stiut ca mai exista multe alte diete anti-celulita. Dintre acestea am putea aminti: extractul de ananas, ceaiul verde, vitaminele si mineralele.

Un lucru este cert. Daca vreti sa slabiti si sa scapati de celulita, aveti grija ca intotdeauna sa alegeti metode naturale.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.