Cum sa alegem costumul de baie pentru acest sezon ?

In curand vine din nou vremea cand aveti nevoie de costume de baie. Nici nu va dati seama ce greu este sa gasesti unul care sa ti se potriveasca perfect. Si in ziua de azi avem atatea optinui: sa leg unul intreg sau unul in doua bucati? Ba mai nou sunt si alte variante, mai extreme ca tankini-urile sau monokini-urile. Care ma avatajeaza cel mai bine? Cautarea asta trebuie sa ia sfarsit si acesta trebuie sa fie unul fericit: adica sa ma simt excelent in legatura cu alrea facuta, iar modelele de costume de baie alese sa imi puna cel mai bine in valoare trasaturile.

Cele mai importante lucruri de care trebuie sa tineti cont cand faceti aceasta alegere sunt:

– costumul de baie sa mi se potriveasca ca stil, ca forma a corpului si ca marime: cautati informatii de ultima ora pe internet, pe bloguri si pe forumuri de moda, iar cand v-ati decis la un model, aveti grija ca stiti exact care este marimea perfecta. De multe ori marimea de la imbracamine va fi cu un numar sau doua mai mica decat marimea de care aveti nevoie la costumul de baie, asa ca nu va temeti si incercati un model mai mare. Veti castiga nu doar in confort dar si in aspect;

– ganditi-va bine la ce urmeaza sa il folositi: pentru ture de bazin si inot mult, alegeti un costum dintr-o bucata, confortabil si care sa va permita libertatea de care aveti nevoie; daca vreti sa stati doar la plaja, cautati unul decipat pentru a nu va boronza cu urme iar daca vreti sa faceti senzatie orinde va aflati, aruncati o privire prin reviste sau pe bloguri pentru a descoperi care sunt ultimele tendinte.

Nu uitati sa alegeti un model de costume de baie 2012 care sa flateze corpul si care sa asigura suportul necesar bustului dumneavoastra. Pana la urma, confortul si siguranta conteaza la fel de mult ca si aspectul.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.