Cum sa alegi firma de tractari auto

Poate ca ai ramas fara combustibil sau ai avut un accident destul de serios…sau poate ca pur  si simplu s-a defectat o piesa importanta si nu mai poti misca masina din loc, oricare ar fi motivul, este clar ca in acest moment ai nevoie de serviciile unei firme de tractari auto. La ce firma sa apelezi, pe cine sa intrebi de o firma de tractari cand ramai in pana? Astea sunt primele intrebari care iti vin in minte pe moment.

Cu ajutorul tehnologiei din ziua de astazi este foarte simplu sa gasesti o firma de tractari auto din zona in care ai ramas imobilizat.

Cum aproape cu totii dispunem de telefoane mobile conectate la internet, o singura cautare pe motoarele de cautare ne va returna o sumedenie de rezultate. Intrebarea ramane insa care din firmele listate pe internet sa o alegem? O alegem pe cea mai ieftina sau alegem o firma care ne suna cunoscut dar ar putea fi exterm de scumpa? Sfaturile din continuarea acestui articol te vor ajuta sa iei decizia corecta in alegerea firmei la care sa apelezi.

  • Vei avea nevoie sa fii informat de firma respectiva cu ce tarif te vor taxa, cat de departe te vor tracta si daca se ocupa de asemenea si de actele ce tin de asigurator(daca este cazul).
  • Vei vrea de asemenea sa stii daca esti nevoit sa achiti plata in momentul tractarii, la final sau daca se poate sustrage de la asigurator. Daca te afli pe langa Bucuresti este important sa alegi o companie de tractari auto Bucuresti ce foloseste echipamente moderne, precum TractariAutoIeftine incat sa nu ai surprize neplacute.
  • Cand ramai in pana departe de casa nu prea ai timp sa cauti online si sa afli pareri cu privire la serviciile oferite de diferite firme, motiv pentru care este indicat ca prima data sa iti suni prietenii apropiati, poate ei vor reusi sa iti recomande pe cineva, astfel vei salva timp si energie. Daca nici unul nu iti poate recomanda o firma de remorcari auto, atunci tot ce iti mai ramane sa faci este sa cauti tu online.
  •  Dupa ce salvezi numarul a 2-3 agentii de tractari poti incepe sa suni si sa ceri informatii cu privire la serviciul lor de tractari si la tariful pe kilometru. Nu ar trebui sa discuti mai mult de 2-3 minute cu nici un agent in parte ci doar sa ceri informatiile de baza. Pe baza informatiilor obtinute iti va fi destul de usor sa alegi agentia potrivita.

Nu doresc nimanui sa ramana cu autovehiculul avariat departe de casa, insa daca din nefericire acest lucru se intampla, atunci urmati sfatuile mentionate mai sus. Daca totusi se gaseste un prieten care dispune de o platforma si este binevoitor sa va ajute, ar trebui sa tineti cont de sfaturile enumerati aici incat sa va asigurati ca toata procedura este efectuata corect.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.