Cum sa alegi o asigurare avantajoasa de sanatate ?

Asigurarea de sanatate nu este inca o polita obligatorie, dar incheierea ei este deosebit de importanta pentru fiecare dintre noi, mai ales pentru persoanele care calatoresc des in strainatate. Valoarea acestei polite este cea care va acoperi eventualele chelutieli ocazionate de spitalizare sau efectuarea unui tratament medical destul de costisitor.

In procesul de alegere si incheiere a unei astfel de polite trebuie sa acordati atentie unor factori destul de importanti, pentru ca doar asa veti reusi sa beneficiati de o asigurare avantajoasa si ieftina in acelasi timp. In primul rand este deosebit de important sa alegeti cel mai bun broker asigurare sanatate. Este indicat sa va consultati in acest sens cu mai multe societati de asigurare si sa o alegeti pe cea care va ofera un numar cat mai mare de servicii precum: consultatii la medic, spitalizare si tratament, diverse interventii sau servicii de ambulanta chiar si acoperire in strainatate. Avand in vedere ca dumneavoastra sunteti cei care platiti pentru aceasta polita, de ce sa nu profitati de cat mai multe avantaja ?

Daca v-ati hotarat asupra acestui aspect, la fel de important este si urmatorul pas si anume suma de bani pe care sunteti dispus sa o investiti intr-o astfel de asigurare. In functie de suma aleasa de dumneavoastra va fi limitat si numarul riscurilor pe care polita le va acoperi.

Alte aspecte la fel de importante sunt date de perioada in care doriti sa se desfasoare contractul incheiat de dumneavoastra sau modul in care se plateste asiguratorul.

In cele din urma in momentul in care va aflati cu contractul de asigurare in mana, trebuie sa fiti foarte atent la toate clauzele existente in cadrul acestuia si sa le intelegeti pe toate. Trebuie sa stiti ceea ce semnati, in caz contrar puteti avea surprize destul de neplacute. Daca nu sunteti foarte sigur asupra unei clauze, nu ezitati sa intrebati agentul de asigurare si doar in momentul in care acesta va explica cu lux de amanunte cum stau lucrurile, abia atunci sa treceti la semnarea contractului.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.