Cum sa alegi un DVR 16 canale pret vs calitate

Multe afaceri doresc sa instaleze un sistem de supraveghere cu multe camere insa nu doresc sa investeasca foarte multi bani. Ei cauta sisteme de supraveghere bazate pe DVR 16 canale pret foarte ieftin. Cand cauta un dvr 16 canale pret ul este unul dintre factorii cei mai importanti. Doar dupa se gandesc cum vor sa il foloseasca.Cand doresti sa instalezi un sistem de securitate afacerea ta, selectia unui dvr 16 canale este una dintre cele mai importante componente ale unui sistem de securitate.  Exista mai multe tehnologii de DVR 16 canale pret uri diferite. Exista DVR analogic  sau DVR analogic HDCVI , ultimul este noua tehnologie in domeniu si preturile sunt umpic mai ridicate. Insa la in magazinele ATUTECH poti gasi dvr 16 canale Hdcvi la pret foarte bun. Tehnologia HDCVi este o transmisie video analogica HD inovatoare prin cablu coaxial. HDCVI este perfect proiectat pentru a satisface cerinta de supraveghere video HD.  Dvr-urile 16 canale HDCVi pot primi semnal HD si FULL HD la distante de peste 500 metri prin cablu coaxial. Sistemele video HDCVI bazate pe dvr 16 canale pret uri foarte bune vor domina piata sistemelor de securitate de inalta definitie.

Trebuie sa te hotarasti ce rezolutie vrei sa folosesti si la cate frame-uri pe secunda vrei sa inregistreze. Aproape toate Dvr-urile au video live la cea mai mare rezolutie 960H si in timp real la 30 de frame-uri pe secunda. Dar dvr 16 canale HDCVI au rezolutii mult mai mari de 1 sau 2 megapixeli deci HD si FULL HD. Rezolutia 960H este momentan cea mai mare pe sistemele dvr 16 canale analog si de multe ori nu toate Dvr-urile inregistreaza in timp real pe toate canalele. Trebuie sa fi atent pe cate canale poate inregistra la 30FPS sau la 25 FPS la rezolutie maxima. Pe cat mai multe cu atat mai bine. Insa  noua generatie de sisteme numita HDCVI vor domina piata pe viitor. Cauta pe net dvr 16 canale pret pentru a face o comparatie intre preturile dvr-urilor normala si a celor HDCVI.

Compresia este ultimul factor pe care trebuie sa il iei in considerare. DVR-urile vechi nu prea foloseau compresie buna. Compresia mai mica face calitatea filmarii sa fie mai buna insa ocupa foarte mult spatiu pe harddisk. Un dvr 16 canale care foloseste compresie H.264 va putea inregistra mai mult timp fata de unul cu compresie mjpeg2000 si chiar mai buna decat unul cu compresie mpeg4. Momentan compresia H.264 este cea mai buna. Cand cauti pe net dvr 16 canale pret trebuie sa ai in vedere pe cate canale inregistreaza 960h si daca compresia este H.264. astfel vei putea alege un dvr 16 canale de calitate la un pret foarte bun.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.