Cum sa aplici corect blush-ul, pentru un machiaj perfect?

Blush-urile sunt de doua feluri: produse compacte, sub forma de pudra, sau variante crema. Formulele mate sunt cel mai usor de aplicat, in timp ce blush-urile cremoase sunt indicate celor care au tenul uscat. Alegerea nuantei tine de tonul pielii tale. Daca fizionomia ta e mai degraba “rece” atunci o sa te simti mai confortabil cu tonurile de roz, iar daca pielea ta e mai degraba din zona “calda” a paletei de culori, iti recomand nuantele de piersica.

5 pasi simpli pentru o aplicare corecta a blush-ului

  1. Avand in vedere ca cele mai multe produse au tendinta de a se inchide la culoare atunci cand se afla in contact cu caldura, ideal este sa folosesti cantitati mici, pe care sa le aplici in straturi, pana ce vei obtine efectul scontat, cu siguranta deplina ca vei ramane, in acelasi timp, naturala si asa este un machiaj perfect.
  2. Foloseste o pensula adecvata si de buna calitate, daca vrei sa ai parte de un efect senzational. Inmoaie pensula in produs si ai grija sa scuturi bine surplusul de pe ea, inainte de aplicarea pe fata.
  3. Incepe din mijlocul obrajilor si contureaza pometii prin miscari circulare, avand grija ca linia trasata sa fie mai groasa catre centru fetei si mai subtire catre limita superioara a urechilor.
  4. Amesteca bine produsul cu ajutorul pensulei, astfel incat sa nu fie sesizabile niciun soi de pete sau demarcatii.
  5. Daca ai impresia ca ai folosit prea mult produs, poti estompa efectul utilizand o pudra deschisa la culoare pentru efectuarea corectiilor dorite.
Succes si incercari reusite in directia machiajului profesional!

Manuela Vulpescu

Make-up Artist Allaboutyourface – Colaborator evenimente Emporio Armani Bucuresti

Make-up Academy München

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.