Cum sa calatoresti ieftin cu avionul

bilete de avionIn ultimii ani, avionul a devenit un mijloc de transport din ce in ce mai folosit de catre publicul larg. Inainte poate ca numai marii afaceristi, demnitari in state si armata puteau calatori asa de usor cu acest mijloc de transport. De multi ani insa, avionul a ajuns sa fie folosit de catre oameni de pe tot pamantul.

Acestia aleg avionul din mai multe motive. Cel mai important dintre acestea, caracteristic secolului in care traim, supranumit “Secolul vitezei” este, bineinteles, durata calatoriei.

De exemplu, de la Bucuresti la Roma, cu autocarul vei face nici mai mult nici mai putin de 31 de ore. Ei bine, avionul va poate duce la destinatie in doar 2 ore si 10 minute. E adevarat ca la aeroport, trebuie sa te prezinti mai repede cu 1-2 ore inainte de decolare, insa chiar si asa, durata calatoriei este redusa enorm, fata de cea cu autocarul. Nici nu mai incape discutie de confortul oferit.  Sa stai 31 de ore in acelasi mijloc de transport, nu mi se pare ceva cu adevarat confortabil, pe cand o calatorie catre aceeasi destinatie, dar cu avionul, nu poate fi decat o placere.

Revenind la titlu, poate ca multi se intreaba cum poti cumpara bilete de avion ieftine?

La cate companii aeriene sunt, pariu ca ai oferte de unde poti alege. Si nu sunt putine, te asigur. Mai ales pe timp de criza, multe companii ofera bilete de avion low cost, iar tu nu poti decat sa profiti de ocazia care ti se ofera.

De asemenea, persoanele care sunt in strainatate si vor ca de sarbatori sa vina acasa, pot rezerva bilete de avion ieftine cu pana la un an inaintea calatoriei.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.