Cum sa iti faci cat mai multi prieteni

Lumea cotidiana ne impune uneori atat de multe limite incat ajungem sa ne dedicam trup si suflet responsabilitatilor si sa uitam de propria noastra persoana. Adolescentii din zilele noastre uita practic ca trebuie sa comunice, sa fie sociabili si sa isi faca cati mai multi prieteni si de aceea uneori apar acele framantari emotionale.

Ei bine, daca vrei sa scapi de sentimental de timiditate, daca iti doresti sa ai foarte multi prieteni cu care sa iesi in oras si cu care sa poti vorbi de cate ori ai cate o problema, atunci cu siguranta trebuie sa inveti cum sa comunici.

Nimic foarte dificil deoarece internetul este acum mediul perfect prin care puteti sa comunicati, prin care puteti sa abordati orice persoana si de ce nu orice problema. Principalul loc in care oamenii discuta este messengerul. Pe mess nu numai ca vorbiti ci si va puteti vedea si puteti sa ii impartasiti celuilalt diferite poze si  fisiere de orice fel. Cu un cont pe mess veti reusi sa creati conexiuni cu orice persoana pe care o aveti in lista. Deasemenea, puteti adauga si id-uri noi, adrese ale unor persoane pe care le veti cunoaste pas cu pas.

Pe internet exista foarte multe liste cu astfel de adrese, asadar daca vreti sa comunicati cu cat mai multe persoane, aceasta este o alternativa. Deasemenea, daca aveti cont pe reteaua de socializare facebook puteti intra in comunitatea http://www.facebook.com/LikeBree, un loc in care veti gasi o multime de persoane dornice de socializare.

Acum este mult mai simplu sa va faceti prieteni noi, asadar de ce sa nu profitati de aceasta sansa? Incerati sa comunicati cat mai mult, sa fiti deschisi si sociabili pentru a reusi sa deprindeti calitatile necesare pentru a va implini si pentru a va simti cat mai increzatori in tot ceea ce faceti.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.