Cum sa ne imbracam la o nunta?

Desi s-a intrat in postul Sfintei Mariei si nu se fac nunti deoarece nu este bine sa se faca nunti, dar noroc ca acest post este numai de 15 zile si trec imediat, iar dupa aceste 15 zile se deschide sezonul nuntilor.
Fiecare femeie invitata la o nunta intra in panica ca nu stie cu ce sa se imbrace, ce culori sa poarte sau cu ce pereche de incaltaminte sa se incalte.

Incep prin a va spune ca trebuie sa stii locatia unde va avea loc aceasta nunta, sa stii daca este intr-un local elegant, sau intr-un restaurant mai modest si binenteles ca este vara se poate de ce nu pe malul marii.

In al doilea rand va spun ca culoarea alba este exclusa deoarece in alb se imbraca doar mireasa. Daca locatia este eleganta cu stil atunci ar fi bine sa adopti o rochie lunga pana in pamant crapata intr–o parte pentru a se vedea piciorul iar in sus sa fie mulata si de doua bretele, in sus sa nu fie foarte decoltata,culorile pot fi pastelate iar rochia se va potrivi cu o pereche de sandale cu toc si un plic.

Te poti imbraca daca nunta se va desfasura intr-un local mai mic si mai putin elegant intr-o rochie de cocktail scurta cu bretele sau faca de culoare albasta,rosu sau mov cu o pereche de sandale cu toc si un plic.

Pe malul marii unde valurile marii se lovesc de faleza si briza marii te imbie unde pescarusii canta in jurul tau si tot peisajul te ajuta sa optezi pentru o rochie vaporoasa in culorii vii si imprimeuri florale, rochia poate sa fie scurta sau lunga asortand-o cu o pereche de sandale joase sau cu balerini, parul poate sa fie coafat lejer sau cu bucle si lasat liber.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.