Cum scapam de celulita

Celulita, un fenomen tot mai des intalnit la femei inca din anii adolescentei, apare datorita factorilor alimentari si/sau hormonali ce apar in viata noastra. Pubertatea, consumul de anticonceptionale, sarcina, cat si menopauza sunt cateva aspecte ce conduc la aparitia celulitei.

O dieta sanatoasa ne va fi de mare ajutor. Este extrem de important ca in alimentatia noastra sa nu existe un volum mare de grasimi.

Odata dobandita, celulita se inlatura doar prin masaj, dar nu in ultimul rand prin exercitii fizice. Masajul reprezinta in momentul de fata cea mai buna metoda ce reda aspectul fin al pielii, dar pentru aceasta avem nevoie de produse de calitate.

Pentru masaj noua generatie de creme Geomar ataca centrul celulelor grase, declanseaza eliberarea grasimilor si blocheaza mecanismul de stocare.

Pentru stagiul 1 de celulita, tratamentul profesional compus din 4 tipuri de crema si gel Geomar reduc si previn aspectul inestestic cauzat de celulita.

Crema impact anticelulita imbina principiile active naturale cu cele mai inovatoare formule structurale , nefiind nevoie sa apelezi la alte metode mai mult sau mai putin traditionale.

Se stie deja ca argila are un rol important in inlaturarea aspectului de “coaja de portocala”. Namolul anticelulitic cu alge marine nu numai ca este produsul preferat de marea majoritate a femeilor, dar in plus este usor de utilizat in intimitatea propriului camin. Compozitia sa naturala stimuleaza activitatea lipolitica si circulatorie in zonele afectate de celulita si de acumulari adipoase.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.