Cum se facea mutrea mobilei

Indiferent ca ploua torential sau ninge necontenit, aceste conditii ingreuneaza foarte mult operatiunile programate. Mutarea isi schimba radical parametrii de lucru atunci cand vremea nu este prielnica fata de cea facuta pe timp insorit. Diferenta nu se face doar la condus cand trebuie sa transporti lucrurile cu un camion de la vechea adresa la cea noua si sa fii atent la drumul alunecos, acoperit de zapada sau gheata, ci si la modalitatea de a incarca si descarca mobilierul si restul bunurilor in camion si respectiv din camion la destinatie.

Daca ai programat operatiuni de mutare intr-o perioada a anului cand vremea este instabila, trebuie sa fii realistic si sa iti iei masuri de precautie. Sunt zile sau chiar saptamani cand drumurile sunt inchise sau exista posibilitatea de a ramane pe traseu din diferite motive. Daca drumurile nu sunt sigure, indicat este sa ramai calm si sa iei legatura cu firma de mutari contractata pentru a reprograma operatiunile respective. Un astfel de exemplu este compania Moveup, a carei politica este siguranta pe toate planurile Conducerea acesteia intelege aceste cereri deoarece nici ei nu doresc sa aibe camioane si oameni blocati pe drum sau sa apara diferite probleme sau situatii dificile din cauza conditiilor meteo. Amanarea nu inseamna anularea contractului dintre parti. Integritatea bunurilor este importanta si de aceea se doreste o mutare in conditii de siguranta sporite.

Daca ai programate operatiuni de mutari mobila si te confrunti cu ninsori abundente, indicat este sa ai cel putin o lopata pentru situatii neprevazute. Cand lucrurile sunt transportate si urcate in camion, acesta trebuie sa fie cat mai aproape de intrare pentru a nu merge cu mobilierul descoperit. Daca totusi nu exista alta posibilitate de scurtare a traseului, trebuie sa te asiguri ca pe acea poteca pana la camion nu se afla gheata. Arunca sare pentru mai mult siguranta si pentru a evita crearea alunecusului pe alee.

Primavara sau toamna cand ploua foarte mult, trebuie sa te asiguri ca ai suficiente materiale impermeabile care sa asigure o protectie corecta pentru obiectele ce trebuiesc transportate si urcate in camion. Daca ai un garaj acolo trebuie sa ajunga toate cutiile si obiectele ce vor fi trimise la noua adresa. Echipa firmei de mutari se va descurca mult mai usor din acesta perspectiva sau daca exista posibilitatea pot intra pana in garaj cu autocamionul.

Nu incalzi noua locuinta pana nu ai totul transportat si asezat pe pozitiile dorite tot mobilierul. Cu siguranta se vor deschide usi pentru a intra si iesi sau chiar vor sta deschise pentru mult timp. Nu exista alta posibiltiate de a termina operatiunile. Indicat este sa acoperi parchetul cu un covor sau orice alt material pentru a evita sa fie murdarit cu noroi in timpul mutarii.

Nu uita sa ai grija de cei care iti muta mobilierul si lucrurile personale. O vorba buna sau o mica atentie ii va face mai grijulii cu obiectele tale. Ei iti fac mutarea mai usora si tot ei stau in ploaie sau in ninsoare in locul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai suficienta cafea sau ceai sa ii servesti.

Mai multe sfaturi si informatii poti gasi pe site-ul www.moveup.ro sau la numarul de telefon 0732.025.355.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.