Cum se joaca jocurile la aparate online ?

Unele dintre cele mai jucate jocuri de pe internet sunt jocurile la aparate.Fie ca este vorba despre Sizzling Hot sau Fruti Cocktail,jocurile la aparate sunt un mod placut de a-ti petrece timpul liber si de a vedea cat de norocos esti.

Istoria jocurilor la aparate :

Primul joc la aparat a aparut in anul 1887.Acest era un aparat cu trei roti si avea cinci simboluri.Pentru a castiga jocul trebuia ca unul dintre simboluri ( diamante,sabii,clopot,inimi sau potcoave ) sa fie aliniate.Chiar daca la inceput acest joc nu genera niciun castig,dupa ce jocul a inceput sa se bucure de un succes imens,administratorii lui au inceput sa ofere si premii celor care castigau.Premiile de pe atunci nu constau in bani,asa cum se obisnuieste la noi in cazinouri.

De exemplu,cei care jucau jocul Fruit Cocktail si reuseau sa alinieze unul dintre fructe (cireasa,lamaie sau capsuna ),primeau ca si premiu o guma de mestecat cu aroma fructului pe care ai reusit sa il aliniezi.
Cum se joaca jocurile la aparate online ?

Aproximativ toate jocurile la aparate disponibile pe internet,se joaca la fel .Trebuie sa va alegeti miza prin apasarea butonului „Bet One” sau „Bet Max” ,trebuie sa alegeti o linie,si sa apasati „Start”.Pentru a va aduna castigul apasati butonul „Collect”.Mai multe informatii despre joc si regulile lui,puteti afla prin apasaea butonului „Info” .

Care sunt cele mai cunoscute si apreciate jocuri la aparate de pe Internet ;

Sizzling Hot
Fruit Cocktail
Book of Ra
Dolphin's Pearl
Panther Moon
The Money Game
Dynasty of Ming
Crazy Monkey
Chiar daca jocurile la aparate online nu genereaza castiguri,si chiar daca acestea nu necesita o strategie,sunt un mod placut de a-ti umple timpul liber si de a vedea cat de norocos esti .
ATENTIE ! Jocurile la aparate pe internet nu ofera castiguri in bani si nici nu necesita investitie .

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.