Cum se joaca Mahjong Connect ?

Mahjong Connect este o bine cunoscuta variatie a celebrului joc Mahjong.Jocul Mahjong isi are originile in China,Multe voci spun ca acest joc a fost dezvoltat de filozoful Confucius.Alte voci,sustin insa ca jocul a fost facut dupa un joc de carti chinezesc cunoscut pe atunci sub numele de Madiao.

In anul 1895 a fost specificat pentru prima data intr-o lucrare scrisa in alta limba decat cea chineza numele acestui joc,pentru ca mai tarziu,dupa anul 1910 jocul sa fie mentionat si in alte lucrari in limbi precum franceza si japoneza .
Indiferent de cine ar fi fost creat,se stie cu siguranta ca jocul Mahjong era destinat elitelor chinezesti,deoarece Mahjong presupune strategie si abilitate .Jocul poate fi destul de dificil la inceput,dar o data ce te obisnuiesti si iti dezvolti anumite strategii personale pentru a termina jocul,incepe sa para mai usor.

O data cu trecerea anilor,au aparut o multitudine de variatii ale jocului,cum ar fi : Hong Kong Mahjong,Sichuan Mahjong,
Tianjin Mahjong, Taiwanese Mahjong, Mahjong Japonez, Mahjong Connect, Mahjong Solitaire si multe altele. Fiecare variatie difera prin numarul de piese disponibile si prin numarul de jucatori. Daca in general, jocul Mahjong este jucat de patru jucatori, exista variatii pentru care nu trebuiesc decat trei jucatori si variatii(Mahjong Connect ) pentru care nu este necesar decat un singur jucator.

Mahjong Connect este cea mai populara varianta de Mahjong Online.Jocul iti ofera 14 randuri a cate 10 piese fiecare.Tu trebuie sa elimini toate piesele aflate pe tabla intr-un timp cat mai scurt. Jocul Mahjong Connect este considerat si un joc de strategie pentru ca trebuie sa iti planifici miscarile in avans pentru a elibera anumite piese aflate pe tabla. Mahjong Connect nu presupune decat o conexiune la internet si instalarea programului Flash Player, fara de care nu se poate juca acest joc. Nici o alta instalare nu este necesara pentru a juca jocul.

Jocul Mahjong Connect este ideal pentru a-ti dezvolta anumite abilitati si pentru a iti pune mintea in miscare.De aceea el a fost si inca mai este folosit in clinici din toata lumea pentu a trata anunite boli mintale.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.