Cum tratam calcaiele uscate si crapate?

Uscate si crapate picioarele voastre nu mai sunt asa sexy. Chiar daca acest lucru tinde sa fie o problema vara, se poate intampla pe tot parcursul anului. Daca nu va puteti permite o pedichiura cu ajutorul pestilor, scapati de calciele uscate cu acest proces de 5 pasi pe care l-am incropit și de care ma folosesc din cand in cand.

Puteti sari peste parti din acest proces, daca doriti. Daca veti purta masca pe picioare in fiecare noapte timp de o saptamana, problemele ar trebui sa se rezolve.

Dificultate : Usor
Timpul necesar : 15 minute

Iata cum :

1. Scufundati-va picioarele timp de 5-10 minute intr-o baie calda cu o cana de lapte si 5 cesti de apa calda.

2. Creati-va un srub de picioare in casa, punand 4 linguri de sare sau zahar in 1/2 ceasca de ulei. Uleiul de copii, uleiul de migdale dulci, uleiul de nuca de cocos sau chiar orice uleiul vegetal functioneaza bine .

3. Masati scrub-ul pe picioare printr-o miscare circulara.

4. Frecati talpile cu piatra ponce, apoi clatiti si uscati.

5. Inainte de a merge la culcare in acea noapte, incercati acest sfat de la guru frumusete Paula Begoun: frecati cu un tampon cu Stridex pe zonele uscate ale picioarelor. Stridex este un produs aflat in sectiunea contra acnee in orice farmacie, contine 2 procente acid salicilic asa ca este un exfoliant foarte bun pentru picioare .

6. Aplicati crema hidratanta in strat gros pe picioare (nu se spala Stridex-ul). Folositi o crema grasa ca untul de cacao, iar pentru rezultate si mai bune puteti pune o crema cu acid salicilic.

7. Puneti-va o pereche de șosete de bunbac si pastrati-le pe tot parcursul noptii sau cel puțin 4 ore.

Sper ca v-am fost de folos si de data aceasta!

Pe inscrieri oriflame gasiti multe informații despre tratamentele naturiste si ingrijirea personala.

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.