Cumpara un aparat cu electrosoc cadou

Citeam zilele trecute un raport conform caruia rata de infractionalitate a crescut in mod vizibil in Romania ultimilor ani, iar cei mai expusi din acest punct de vedere par sa fie persoanele lipsite de ajutor. Si aici ii includem pe copii, femei si, in general, orice persoana expusa la un moment dat. Politia Romana si-a pierdut mult din credibilitate, din pacate, fapt pentru care multi dintre cei vizati au ales sa isi duca traiul la adapostul unor arme neletale, suficient de puternice incat sa ii puna pe fuga pe raufactori. Aparatul cu electrosocuri ar fi unul dintre acestea.

Ideal pentru stradutele mai mult sau mai putin iluminate, pe care trebuie sa le traversati in timp ce va intoarceti de la servici. Zone in care isi pot face aparitia si eventualii atacatori. Cum de fiecare data e mai bine sa previi decat sa tratezi, in lista de cadouri pe care o vom intocmi in viitorul apropiat trebuie sa includem si un aparat cu electrosocuri. Acesta imbraca aspectul unui telefon mobil si poate fi cu greu reperat de atacatori. Este suficient sa il tineti in buzunar, cu piedica de siguranta pusa si sa il utilizati ori de cate ori situatia o cere.

Fiind o arma neletala, care dezvolta o tensiune de descarcare de 500KV, dispozitivul K95 dispune de un acumulator reincarcabil Ni-Cd si produce un zgomot intens la utilizare. Paznicii de noapte il pot folosi pentru un plus de siguranta, dar si femeile expuse la astfel de pericole. Acest aparat electrosoc K95 are mult succes in randul oricarui magazin de cadouri online care l-a inclus in oferta, reprezentand totodata o idee inedita de cadou pentru diferite ocazii.

Ca o ultima mentiune, sa nu uitati ca acest produs este destinat in mod exclusiv persoanelor de peste 18 ani si cost putin peste 60 de lei.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.