Cuple rapide pentru instalatii pneumatice, prin Parker

cuple rapide parker

Cuple rapide Parker

In Romania, ultimele doua decenii au adus modificari considerabile asupra modului in care industriile isi desfasoara activitatea, pe de o parte. Pe de o alta, au aparut numeroase firme si companii noi, in vreme ce multe dintre cele vechi au fost inchise sau restructurate. Datorita traditiei in domeniu, cat si modului in care infrastructura a facilitat acest lucru (cat si prezenta resurselor necesare),  s-a pus accentul pe diverse industrii de prelucrare sau productie. Acestea folosesc adesea lichide sau gaze – iar pentru operarea lor, in conditii foarte bune de eficienta si siguranta, se recomanda componente de productie straina. Unele dintre acestea, chiar daca nu sunt atat de des prezentate in cataloage si oferte sunt cele din gama de cuple rapide Parker.

 

Acestea sunt de diferite tipuri – metalice, plastice, filetate sau bradulet. Desigur, ele se impart la randul lor in modele ce pot sa raspunda cu exactitate nevoilor clientilor si instalatiilor respective.  In aceasta industrie a instalatiilor pneumatice sau hidraulice, cuplele rapide au rolul de a  realiza conectarea (cat si deconectarea) fara dificultate, intr-un timp cat mai scurt, a unor elemente hidraulice de sistemele din care sunt parte – foarte adesea, realizandu-se prin procesul plug-in (cuplare).  O alta functie a unora dintre ele este posibilitatea de a  reduce si a absorbi din vibratiile din sistemul de conducte unde sunt folosite.   Printre cele mai cunoscute si apreciate marci, in acest segment, se numara Parker Haniffin, Tema, Rectus.

 

Alaturi de celelalte componente precum  valvele, tevile, furtunurile, fitingurile, pompele cu pistonase, garniturile – acestea sunt extrem de importante.  Unele dintre cele mai cautate cuple rapide sunt cele oferite de Parker – prin seriile PCF, PBF, PE, PEF, PB ele ating ramuri  diverse, respectand standardele ridicate ISO (precum ISO 6150-C, B si asa mai departe. ) avand variate dimensiuni ale corpului. Pentru detalii suplimentare, pentru consultanta si suport tehnic, specialistii ne pot oferi cataloage, pliante, schite sau oferte complete. Respectarea indicatiilor producatorului si ale distribuitorului sunt extrem de importante, ele reflectandu-se ulterior in  siguranta si eficienta sistemelor.  Gaseste aici cuple rapide, de diferite dimensiuni si categorii, prin oferta Ph-t!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.