Curatarea Cizmelor UGG – Cum Cureti Eficient Cizmele UGG fara a le deteriora ?

Cum Curatati Cizmele UGG ?

Primul lucru care trebuie facut e stabilirea naturii petelor. De ce? Pentru ca anumite tipuri de pete nu se curata cu apa si detergent, ci cu substante speciale, precum UGG Cleaner. Atentie, curatarea cizmelor cu ajutorul altor produse decat cele avizate de producator poate deteriora suprafata cizmei de piele. Folosirea produselor avizate de producator prelungeste viata cizmelor tale cu pana la 1-2 ani.

Cizmele UGG sunt prin natura lor produse mai sensibile, asta in ciuda faptului ca au fost concepute pentru a proteja piciorul impotriva umezelii. Cum ele sunt alcatuite din bucati de piele batucita de oaie, folosirea metodelor traditionale de curatare e improprie, cu atat mai mult cu cat metodele clasice nu vizeaza pielea batucita.

In principiu, atunci cand vreti sa curatati suprafata cizmelor UGG trebuie sa respectati urmatorii pasi:

1) Umeziti cizma cu un burete usor umed pe toata suprafata de piele

2) Amestecati intr-un bol de apa (aprox 50ml) cu produsul de curatare UGG Cleaner (folositi o ratie de 1/1)[ex: 50ml apa/50ml solutie de curatare]

3) Inmuiati buretele in recipientul cu apa si solutia UGG Cleaner, dupa care aplicati usor pe suprafata cizmei printr-o miscare circulara. (Atentie: Nu aplicati direct solutia de curatare pe suprafata cizmei). Frecati usor cu buretele pe suprafata cizmei insistand pe suprafetele care au pete, insa nu frecati prea tare deoarece pielea de oaie este sensibila.

4) Tamponati cu un servet de hartie sau o carpa uscata suprafata cizmei, indepartand umezeala.

5) Dupa curatare, in cizme se introduc materiale textile care sa mentina forma obisnuita a UGG-urilor, pentru a nu deforma cizma.

6) Lasati 24h cizmele la uscat intr-un loc la temperatura camerei (Atentie: Nu le puneti pe calorifer)

Nu Incercati sa spalati cizmele la masina de spalat. Le puteti deteriora ireversibil

Cea mai eficienta metoda de curatare a cizmelor UGG este prin achizitia unui kit de intretinere cizme ugg  ce contine un balsam si o substanta speciala de curatare a cizmelor UGG.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.