Curatenie profesionala pentru Bucuresti

Firma de curatenie iClean cu sediul in Bucuresti ofera servicii de curatenie profesionala de cea mai buna calitate atat pentru locuinte, cat si pentru birouri. Serviciile noastre se adreseaza oamenilor ocupati si cu un inalt simt de raspundere pentru sanatatea si confortul propriu si al celor din apropiere.

iClean pune la dispozitia dumneavoastra servicii de curatenie profesionala zilnica sau saptamanala, dupa petreceri private sau diverse evenimente, cat si dupa constructor, reparatii sau amenajari.

Avantajele externalizarii serviciilor de curatenie catre firma noastra sunt multiple. In primul rand reduceti costurile alocate intretinerii curateniei si economisiti timp si spatiu de depozitare al materialelor destinate curateniei. In schimb capatati un aliat de incredere si discret care se ocupa cu efectuarea serviciilor de curatenie la cele mai inalte standarde si in conformitate cu preferintele dumneavoastra.

Echipele noastre sunt formate din personal calificat, bine instruit si de incredere dispus sa coopereze cu dumneavoastra in vederea obtinerii celor mai bune rezultate. De asemenea, in cazul in care aveti proprii agenti de curatenie cu care ati stabilit o relatie de incredere ii putem integra in echipele noastre pentru o buna desfasurare a activitatii.

De cele mai multe ori costurile colaborarii cu o firma specializata in curatenie profesionala sunt mult mai mici decat cele realizate prin administrarea individuala a intretinerii curateniei. Acest avantaj deriva din economisirea banilor alocati salariilor angajatilor, taxelor catre stat, consumabilelor pentru curatenie si intretinerea acesteia precum si repararea eventualelor daune produse de angajati in timpul efectuarii curateniei.

De multe ori este greu de amenajat un spatiu special destinat depozitarii materialelor necesare curateniei. Prin externalizarea serviciilor de curatenie catre iClean eliminati din start aceasta problema, echipele noastre fiind dotate cu echipamente recunoscute la nivel international cum ar fi Karcher, Kirby, Ghibli. Totodata obtineti un serviciu de calitate superioara.

Un alt avantaj este cel al econimisirii timpului alocat rezolvarii problemelor administrative care apar inevitabil odata cu infiintarea unui departament de curatenie (recrutarea personalului, carti de munca, plata impozitelor).

Prin colaborarea cu o firma specializata in curatenie profesionala aveti un control mai bun asupra costurilor si va puteti planifica mai bine bugetul alocat curateniei si intretinerii acesteia intrucat plata serviciilor se face o data pe luna.

Nu in ultimul rand, prin apelarea la serviciile unei firme de curatentie profesionala imbunatatiti si pastrati imaginea afacerii dumneavoastra. Imaginea sediului afacerii dumneavoastra este reprezentativa pentru colaboratorii dumneavoastra. Respectul fata de acestia, de angajatii dumneavoastra si interesul acordat starii lor de sanatate se reflecta si in curatenia din spatiul de lucru. Un mediu ambiant placut si curat aduce un plus de confort si favorizeaza o buna desfaurare a activitatii.

Prin curatenia profesionala zilnica sau saptamanala se previne deteriorarea mobilierului, a parchetului prin diverse particule care se depun la nivelul acestora. Realizati astfel o protectie a investitiei dumneavoastra precum si o mai buna evidentiere a acesteia. Economisiti banii alocati inlocuirii obiectelor de mobilier deteriorate prin prelungirea folosirii acestora.

Prin incredintarea responsabilitatii serviciului de curatenie catre iClean obtineti asadar o curatenie la cele mai inalte standarde cu preturi avantajoase, castigand timp pretios pe care il puteti folosi in alte scopuri pentru a ajuta afacerea dumneavoastra sa prospere.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.