Curiozitatiile Finlandei

Finlanda este o tara cunoscuta de catre toata lumea, datorita cladirilor minunate, multumita bogatiilor naturale si datorita culturii bogate. In mod sigur o sa va fascineze aceasta tara si mai mult, daca veti afla detalii noi despre aceasta si curiozitati pe care pana acum nu le-ati stiut.

Informatii care trebuie stiute despre Finlanda

Finlanda este o tara care atrage milioane de turisti datorita peisajelor rupte parca din povesti, multumita oraselor primitoare si frumoase, precum si datorita localnicilor politicosi si deschisi. Calatorind prin aceasta tara veti putea sa va simtiti ca acasa. Helsinki este capitala acestei tari unice, care este alcatuita din 6 provincii. Printre datele importante pe care trebuie sa le stiti sunt urmatoarele:

  • Orase importante: Helsinki, Oulu, Tampere
  • Limbi oficiale: finladeza si suedeza
  • Moneda: Euro

Alte detalii generale si utile puteti sa aflati accesand siteul finlanda.net, unde va asteapta multe articole, care sunt prezentate pe intelesul tuturor si la care veti putea sa apelati oricand.

Curiozitati despre Finlanda

In primul rand trebuie sa stiti ca Finlanda ocupa locul 65 in randul tarilor mari din lume. O alta curiozitate si de asemenea atractie a acestei tari este ca dispune de peste 187.880 lacuri, insa Finlanda se poate mandri si cu multe insule, mai precis, 179.000 la numar. O alta curiozitate este ca in Finlanda functioneaza milioane de saune, deoarece atat localnicii, cat si turistii adora sa se relaxeze astfel. Despre Finlanda putine persoane stiu, desi este important, ca in aceasta tara se afla cea mai curata si clara apa din intreaga lume.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.