Daca vrei sa slabesti trebuie sa stii cum

Nu cred ca gresesc daca afirm ca peste 60% din populati atat din tara cat si de peste hotare doreste sa reduca numarul ce il arata cantarul, sa scada cateva numere la haine, sa arda grasime si sa slabeasca.

Acest interes al populatiei de a ajunge la forma corporala ideala, de a fi in cea mai buna forma fizica sau la kiloramele adecvate se devolta din ce in ce mai mult si e discutat tot mai mult pe toate reletele de mass media. Marea majoritate a oameni s-au informat, au inteles si devin tot mai constienti de importanta majora pe care un trup tonifiat cu o greutate in limite normale o are pentru o sanatate buna pe termen lung.  Un stil de viata sanatos inseamna o alimentatie sanatoasa, un trup sanatos si o minte clara si echilibrata.

Mass media este un loc in care oameni interesati pot gasii atat informatii valoroase despre slabirea de sanatoasa si de durata, insa la fel de bine pot gasii si solutii gresite si rapide care nu fac altceva decat sa ii lase cu buzunarele goale, cu o mare dezamagire personala si, in cel mai rau caz, cu sanatatea afectata.. Vorbesc de solutii precum diete rapide, centuri de masaj, pastile sau prafuri de slabit, curatatoare de colon, pantofi cu talpa rotunda, si alte inselatorii care datorita promovarii de marketing acapareaza ochii si increderea publicului pentru ca ulterior sa esueze major in eficienta.

Principiile slabirii sanatoase nu sunt foarte complexe insa de la om la om pot varia foarte mult. Tocmai de aceea ceea ce i se potriveste unei persoane se poate sa nu se potriveasca alteia si viceversa. Insa cum spuneam regulile de baza sunt aceleasi si daca vrei sa slabesti in primul rand trebuie sa le cunosti sis a vezi cum de influenteaza reciproc.

Cum sa slabesti – Cei 3 piloni ai slabirii este noul articol postat pe www.antrenorulmeupersonal.ro care trateaza exact acesti trei mari factori pe care e nevoie sa ii influentei, sa ii schimbi sau sa ii adaptezi daca vrei sa slabesti.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.