Datacore Solution si brandul Name Box

Intr-o piata online in care firmele de web hosting apar precum ciupercile dupa ploaie, firma Datacore Solution Srl care este detinatoarea brandului Acip Hosting, urmeaza sa isi schimbe denumirea si sa isi multe serviciile pe noul domeniu si brand Name Box.
Chiar daca Acip Hosting a ajuns sa fie destul de cunoscut in mediul online in cei 2 ani de la lansare, directorul executiv al firmei a ales sa schimbe aceasta denumire in una mai reprezentativa, si unica in acelasi timp.
Vasile Precup (director executiv – Name Box)
La ora actuala in Romania exista peste 40 – 50 de firme de hosting ce detin nume de branduri foarte apropiate intre ele, toate avand terminatia host sau hosting. Noi dorim sa fim diferiti, sa iesim din acea multime cu un alt brand, de aceea am ales Name Box.
Name Box se adreseaza clientilor business sau de ce nu si clientilor persoane juridice ce au nevoie de un serviciu stabil de gazduire web si un suport tehnic excelent. In cadrul companiei noastre punem pe primul loc clientul. Fie ca este vorba de clienti ce platesc 1 euro sau 100 euro lunar, pentru noi toti sunt importanti, de aceea incercam sa tratam toate cererile de suport tehnic in mai putin de 10 minute de la primirea solicitarii pe ticket.
In momentul de fata comenzile sunt procesate tot prin intermediul site-ului aciphosting.ro, insa intentional ca la sfarsitul lunii septembrie sa fie mutat totul pe noul domeniu, odata cu iesirea marcii inregistrate.
Odata cu acumularea de experienta in domeniul online, incepem sa realizam ca anumite servicii nu trebuie alese dupa cel mai mic pret, sau in cazul nostru dupa cele mai multe resurse oferite. Toate aceste servicii sunt sustinute de sisteme hardware foarte scumpe atat la achizitie cat si la intretinere precum su de o echipa de profesionisti care incearca sa faca functionarea site-ului tau in 99,9% din timp.
Va recomandam sa aflati mai multe informatii despre serviciile de web hosting pe site-ul aciphosting.ro sau in curand de pe namebox.ro

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.