De ce ar trebui sa urmezi cariera dorita fara sa iti pese ce cred ceilalti

business women on a chart isolated over white

business women on a chart isolated over white

OK Studio Videochat este unul dintre cele mai de incredere studiouri profesioniste din Romania. Cu toate aceste, mai multe modele web, actuale angajate, au marturisit ca s-au gandit de doua ori inainte sa aplice pentru un job. Exista numeroase prejudecati cu privire la studiourile de videochat si persoanele care pratica aceasta profesie. Videochatul este insa o meserie perfect legala, care se potriveste ca o manusa persoanelor sociabile, fara prejudecati si gata sa incerce lucruri noi.

Unul dintre principalele temeri la angajare a fost ideea ca vor fi judecate de cei din jur. Totusi, daca tu iti doresti sa urmezi un anumit drum, ar trebui sa o faci. Iata cateva motive pentru care este recomandat sa iti urmezi instinctul, fara sa iti pese de parerea celor din jur.

Nimanui nu ii pasa de fapt

Pare greu de crezut, dar nu suntem de fapt atat de speciali. Ne petrecem zilele gandindu-ne cum ne judeca alti oameni, dar adevarul este ca acei oameni gandesc acelasi lucru. In era smartphone-urilor nimeni nu are timp sa se gandeasca mai mult de cateva secunde la viata altora. De fapt, cand gasim timp sa ne putem gandurile in ordine, suntem prea ocupati cu problemele personale.

O persoana medie filtreaza lumea prin egou-ul propriu, insemnand ca gandim majoritatea lucrurilor prin eu si mine. Potrivit unui studiu, oamenii au in medie 50.000 de ganduri pe zi. Asta inseamna ca, daca cineva se gandeste la noi de 10 ori pe zi reprezinta doar 0,02% din gandurile lor totale. Astfel ca, daca nu influentam direct o persoana sau viata ei, cel mai probabil nu va petrece prea mult timp gandindu-se la noi.

Nu poti sa multumesti pe toata lumea

Este imposibili sa traiesti potrivit asteptarilor tuturor. Vor fi intotdeauna oameni care ne vor judeca indiferent ce spunem sau cum ii tratam. Fe ca esti la sala, la munca, sau in metrou nu poti sa ii opresti pe oamenii sa te judece, dar poti poti sa opresti sa te afecteze.

Gandeste-te care ar fi cel mai rau lucru care s-ar putea intampla atunci cand cineva judeca ce faci. In mod garantat, sansele sunt sa nu se intample nimic. Sustine lucrurile in care crezi, opinii, cauze, etc. Oamenii vor avea ceva de comentat oricum, deci nu ai de ce sa nu exprimi ceea ce simti de fapt. Este mai bine sa fii iubit de cativa oameni la care tii, decat sa fii placut de toata lumea. Concentreaza-te pe acesti oameni. Ei sunt singurii care conteaza.

In acest fel, ceilalti vor respecta ca ramai fidela valorilor tale. S-ar putea sa nu fie de acord cu tine, dar te vor respecta. In plus, modul in care gandim incepe sa devine modul in care ne comportam. Oamenii care devin lingusitori si se schimba prea usor in functie de valorile altora, cred ca nu vor fi judecati. De fapt, adevarul este exact contrariul.

Nimeni nu va stii ce lucrezi decat daca le spui tu

Videochatul okstudio.ro pune pe primul loc intimitatea si confidentialitatea angajatelor sale. De aceea, accesul persoanelor din Romania este blocat. Mai mult, la cerere pot fi blocate si alte tari. Pentru mai multe detalii si date de contact, nu ezita sa consulti site-ul OK Studio videochat.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.