De ce criterii trebuie sa tinem cont atunci cand construim o scara si o balustrada?

Probabil vrei sa construiesti o scara, sa iti decorezi balconul cu o balustrada interesanta sau cauti niste usi iesite din tipare dar nu sti de ce criterii sa tii cont atunci cand le alegi.

In primul rand trebuie sa stii ca aceste criterii tin de gusturile si de bugetul fiecaruia, dar decat sa faci “n” investitii neavantajoase pe termen lung, poti alege sa investesti o singura data si eficient pentru timp indelungat. Astfel este necesar  sa fii atent la calitatea materialelor si nu in ultimul rand la calitatea serviciilor, pentru ca de acestea va depinde daca produsul final  va fi durabil si se va ridica la nivelul asteptarilor.

In al doilea rand trebuie luat in considerare designul locuintei, pentru a alege un produs potrivit acelui spatiu. Cu siguranta nu va doriti o piesa de mobilier care sa nu dea bine cu restul spatiului, la fel si o balustrada, o scara sau o usa sunt elemente care trebuie alese corespunzator.

E important sa alegeti servicii care va ofera consultanta in ceea ce priveste proiectarea si montarea acestora, pentru ca puteti stabili de comun accord care sunt solutiile care va avantajeaza.

In al treilea rand este necesar sa va hotarati asupra materialelor ce vor fi folosite, puteti sa le alegeti tinand cont de designul si aspectul locuintei, tinand cont de avantajele si dezavanatajele fiecarui material in parte sau pur si simplu puteti sa va hotarati asupra unui model care va place si este in armonie cu spatiul respectiv.

Daca inca nu stii la cine sa apelezi, dar iti doresti ca investitiile pe care le faci sa fie avantajoase si sa te bucuri de consultanta pentru proiectare, poti alege Superfaber. Echipa Superfaber ofera consultanta la fiecare etapa, de la proiectare pana la finalizarea lucrarii si se pliaza pe cerintele clientilor, fie ca este vorba de design sau de montare.

De asemenea puteti alege dintr-o gama variata de modele de balustrade, scari si usi. De la modele simple pana la structuri complexe si inedite care imbina functionalitatea cu rolul estetic, toate reusesc prin designul lor sa puna in valoare spatiul in care se afla, oferindu-i personalitate.

Lucrarile lor sunt echilibrate compozitional pentru ca imbina materiale de prima mana cu modele si detalii atent executate.

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.