De ce epilarea definitiva cu IPL este cea mai eficienta metoda de indepartare a parului?

dreamstime-17195836_iek6Inca din anul 1990, tratamentul cu IPL pentru indepartarea parului a devenit disponibil pentru publicul larg. Chiar de la inceput, acesta a avut un mare succes, atragand mii de oameni care doreau sa incerce noua procedura. Vrand sa elimine definitiv parul de pe fata si de pe corp, femeile si barbatii au devenit consumatori ai acestui serviciu de estetica medicala, primind rezultate foarte bune. Deoarece oamenii care au incercat aceasta metoda de epilare eficienta au fost multumiti de feedback, ei au continuat sa fie clienti fideli ai tratamentelor cu IPL pana in vremurile actuale.

Unul dintre motivele pentru care tratamentul cu IPL este preferat de oameni, chiar daca inca este considerat nou pe piata din Romania in comparatie cu ceara epilatoare si aparatele de epilat, este tocmai pentru ca se realizeaza printr-o tehnica de epilare definitiva. Aceasta tehnica s-a dovedit a fi cea mai eficienta modalitate prin care oamenii pot scapa de firele de par problematice, care cresc in mod inestetic in diferite parti ale corpului.

Metodele traditionale de eliminare a parului sunt vazute, in mare parte, ca fiind o pierdere de timp si de bani, mai ales ca toata lumea stie ca parul care a fost eliminat prin aceste proceduri ar creste inapoi imediat. Acestea, cu siguranta, nu sunt metode de epilare eficienta, deoarece, de pilda, epilarea cu ceara ofera rezultate de doar pana la 3-4 saptamani, in timp ce indepartarea parului cu lama de ras ofera efecte ce dureaza doar o zi. O persoana va observa chiar a doua zi ca parul incepe sa creasca in locul in care acesta a fost ras cu lama. Se poate, de asemenea, ca parul sa creasca mult mai gros dupa fiecare folosire a lamei de ras.

Epilarea cu ceara este o metoda temporara de indepartare a parului, care poate oferi rezultate ce se pot extinde pana la 3-4 saptamani. Avantajul acestei proceduri este faptul ca, daca se foloseste in mod regulat, poate reduce la minim cresterea parului si, in cele din urma, sa opreasca de tot aparitia firelor de par. Cu toate acestea, epilarea cu ceara este destul de dureroasa si poate provoca iritatii in cazul persoanelor cu piele sensibila.

Oamenii care aleg tratamentele de epilare definitiva cu IPL ca mod de eliminare a parului nedorit se bucura de beneficii de lunga durata. Aceasta este, cu siguranta, o metoda de epilare eficienta din toate punctele de vedere, deoarece elimina 98% din par in doar 5-6 sedinte, nu prezinta durere, nu presupune riscuri, iar efectele sunt permanente.

Pe www.goskin.ro gasesti cele mai bune tratamente de epilare definitiva Bucuresti la preturi reduse!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.