De ce este buna inchirierea de spatii comerciale

Daca te gadesti sa iti deschizi o mica afacere, ca de pilda un magazine de cartier, poti sa te gandesti la inchirierea de spatii comerciale pentru un sediu, nu sa cumperi un astfel de spatiu.

Inchirierea de spatii comerciale, o solutie mai ieftina pentru patroni

Inchirierea de spatii comerciale este o solutie mai ieftina pentru patroni, decat daca ar trebui sa cumpere un spatiu cu banii jos, mai ales cand esti la inceput de drum.

Inchirierea de spatii comerciale se face in urma unui contract, pe o perioada determinata de timp, contract care va fi inregistrat la Fisc.

In contractul de inchiriere de spatii comerciale vor fi trecute clar conditiile de indeplinit, atat din partea celui care inchiriaza, cat si din partea chiriasului, pe toata durata contractului. In cazul nerespectarii unui punct al contractului, acesta poate fi reziliat de indata.

Pretul, in functie de mai multi factori

Pretul de inchiriere de spatii comerciale depinde de mai multi factori. In primul rand, este stabilit in functie de zona in care se afla locatia de inchiriat. Cu cat aceasta este mai central, cu atat pretul de inchiriere a spatiului comercial va fi mai mare.

Acest pret se stabileste, de obicei, pe metro patrat si este platit in lei sau in euro. Chiria va fi data proprietarului luna de luna, la o data stabilita de comun accord intre proprietar si intre cel care inchiriaza.

Pretul poate sa fie stabilit si in functie de dotarile pe care le are acest spatiu comercial,cu cat acestea sunt mai bune, este normal ca si proprietarul sa ceara mai mult pe chirie. Si suprafata conteaza la stabilierea pretului, cu cat locul este mai mare, cu atat chiria va fi si ea mai mare.

De aceea, o persoana aflata in cautare sa inchirieze un spatiu comercial trebuie sa ia in calcul toti acesti factori. Abia dup ace va studia bine piata din orasul in care vrea sa inchirieze va putea sa ia decizia finala si sa faca cea mai buna alegere in ceea ce priveste spatiul pe care sa il inchirieze.Ofertele d einchiriat pot fi gasit epe internet, pe site-urile dedicate anunturilor.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.