De ce este necesara varietatea de arome pentru succesul tigarilor electronice

Tigara electronica este, fara doar si poate, una dintre cele mai interesante inventii ale ultimei perioade, deoarece a reusit sa convinga numerosi fumatori sa se lase de fumatul clasic si a adus un plus de sanatate fumatorilor inraiti, care nu pot fi convinsi sub nicio forma sa renunte definitiv la viciul lor.

Unul dintre elementele cele mai importante, care au decis succesul tigarilor electronice, este varietata de arome.

Spre deosebire de tigarile clasice, tigarile electronice aduc utilizatorilor o varietate foarte mare de arome, care sunt, de cele mai multe ori pe gustul tuturor.

Importanta varietatii de arome a fost demonstrata intr-un studiu facut de Konstantinos Farasalinos, un cunoscut doctor care si-a dedicat o parte din cariera pentru studiul tigarilor electronice si a efectelor pe care le au acestea asupra corpului. Pana acum, a facut mai multe studii extrem de importante pentru industria de tigari electronice, iar acesta a demonstrat ca varietatea aromei este cel mai important element care decide achizitia unei astfel de tigari.

La studiu au participat 4618 oameni iar scorul obtinut de importanta varietatii este de 4 din 5.

In general, evolutia fostilor fumatori, in momentul in cre se lasa de tigari si incep sa fumeze tigari electronice, este sa opteze pentru aroma clasica de tutun, ca apoi, sa treaca la arome de fructe sau la alte arome foarte dulci.

Trecerea la alte arome, dezvolta dorinta de a incerca cat mai multe variante, de unde si importanta pe care o are varietatea de optiuni.

Asadar, de ce este necesara varietatea de arome?

–        Ofera numeroase optiuni fumatorilor, provocand atat placerea clasica a fumatului, cat si placerea gustului;

–        Reuseste sa faca trecerea cat mai lenta, de la gustul clasic de tigara, la un gust mai placut si mai variat, avand si rolul de a face fumatorul sa se lase de fumat;

–        Ofera posibilitatea de a alege. Daca la tigarile normale, optiunile sunt foarte reduse, in ceea ce priveste aromele, la tigarile electronice exista zeci de variante, care pot fi combinate in ce moduri se doreste. Acest lucru este extrem de tentant pentru fumatori, care, chiar daca initial trec la tigara electronica si fumeaza in paralel si tigari normale, tind sa renunte la cele normale pentru un plus de gust.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.