De ce jocurile online?

Poate va intrebati de ce jocurile online au devenit o ‘moda' pentru orice utilizator care sta in fata unui computer cu conexiune la internet.  Raspunsul este simplu, acestea au progresat foarte tare in ultimul timp astfel incat gameri nu mai aruca cu banii pe jocuri de zeci de euro, ci acceseaza un site.

Producatorii acestor joculete au progresat foarte mult, acum lanseaza jocurile cu o grafica foarte buna, un gameplay de invidiat ba chiar unele jocuri au si cate o povestioara destul de interesanta. De ce sa mai arunci cu banii pe jocuri ? De ce sa mai bagi bani in performanta PC-ului ? Nu poti sa fi si tu unul dintre cei care trec pe jocurile online? Ba da, eu cred ca in viitor companii mari ca Ea Games, Ubisoft sau Konami nu vor mai avea productii de zeci milioane de euro, se vor rezuma doar la un singur produs care va reusi sa se impuna cat de cat.

In fiecare zi avem cautari de ordinul milioanelor pe cuvintele care fac referirea la acest domeniu,  jocuri biliard sau jocuri cu barbie par a fi in crestele. Evident ca s-au dezvoltat si jocurile de tip browser, aici avem nenumarate exemple : Farmerama, Grepolis, Lagoonia, Trophymanager si multe altele. As vrea sa va vorbesc in cateva raduri si despre Lagoonia, care este un concept cu totul inedit al celor de la InnoGames.

Acest joc te pune in ipostaza unui naufragiat care a ramas singur pe o insula de pe Marea Sudului, neavand nimic la el. Mancarea trebuie sa si-o prepare singur din peste, nuca de cocos sau alte materii prime oferite de natura. Cu timpul vei reusi sa progresezi, vei primi tot felul de lucruri care iti va umple insula. Misiunea ta este sa aduni cat mai multe persoane naufragiate si sa va construiti prorpiul orasel pe o insula micuta.

De Farmerama nu mai avem ce sa discutam, este liderul jocurilor de acest tip, avand milioane de playeri din intreaga lume. Farmerama are o popularitate imensa atat online cat si offline, un simplu joc care te pune in ipostaza unui fermier oboisnuit. Te atrage cu tot felul de noutati si imbunatatiri, la un moment dat va deveni o obisnuita sa te loghezi pe farmerama, la fel ca pe orice joc browser. Multi vorbesc de dependenta, da este adevarata cu cat vei petrece mai mult timp pe un joc cu atat vei deveni mai dependet, insa sa fim seriosi, nu este deloc plictisitor.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.