De ce prefera fetele sa joace jocuri de facut parul

jocuri coafatInternetul abunda in materie de jocuri. De la cele mai simple la cele mai complicate, de la cele destinate copiilor foarte mici, pana la cele pentru adolescenti si adulti. Indiferent de varsta, lumea virtuala te atrage, te fascineaza, iti stimuleaza creativitatea, competitivitatea si chiar o parte a simturilor.

De obicei, cei mai atrasi de jocurile de pe internet sunt copiii. Prin intermediul acestora, copiii de toate varstele au ocazia sa isi dezvolte perspicacitatea si inteligenta. Mediul online este fascinant cu atat mai mult cu cat, atat fetitele cat si baietii, au posibilitatea sa aiba parteneri reali de joc, prin intermediul jocurilor in retele. Asfel, colegii de la gradinita sau scoala pot sa devina aliati sau competitori, satisfactia fiind una mult mai mare pentru toti participantii.

Tot mai multe fete cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani prefera acele jocuri in care trebuie sa coafezi pe cineva. Acestea au devenit din ce in ce mai populare in momentul in care intreaga industrie a jocurilor online s-a impartit in diferite nise: specifice pentru baieti si altele destinate fetelor. Fetele de obicei aleg jocurile care le stimuleaza cel mai mult creativitatea si le determina sa se detaseaza de lumea reala, pe care o inlocuiesc pentru un timp cu cea virtuala. Fetitele isi imagineaza o lume in care ar vrea sa traiasca si reusesca astfel sa se transpuna in ea.

Printre preferatele lor se numara jocurile de coafat datorita libertatii de alegere. Fetele pot sa creeze si opteze pentru foarte multe coafuri si tunsori. De asemenea, pot alege diferite forme, culori ale parului sau accesorii, in jurul carora pot sa isi aranjeze modul dupa cum isi doresc. Totodata, si jocurile casnice, dar si cele cu printese sau cu animale sunt in topul celor mai cautate de catre fetitele pana in 13 ani.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.