De ce sa achizionezi utilaje agricole second hand

Exista o multime de agricultori care au fost afectati de criza economica. Din moment ce Banii sunt limitati in aceasta situatie, ei opteaza sa fie practici atunci cand fac o achizitie. Deoarece utilajele agricole si tractoarele sunt necesare pentru diferitele activitati de la ferma, pentru arat si recoltat, fermierii trebuie sa investeasca in aceste utilaje chiar daca nu dispun de foarte multi bani.

O miscare inteleapta pentru agricultori in aceste zile o reprezinta achizitionarea unui utilaj second hand, decat sa opteze pentru unul nou. In afara de faptul ca este mai ieftin, mai exista si alte beneficii destul de care dispun aceste utilaje.

Agricultorii se confruntă cu situatia in care utilajele se strica, iar costul de reparare este mult mai mare decat daca ar cumpara unele noi. Din acest motiv, fermierii decid sa inlocuiasca aceste masini. Daca stati sa va ganditi bine, cumpararea unor masini agricole la mana a doua reprezinta o afacere buna. Unul dintre cei mai buni producatori de tractoare second hand este John Deere. Exista o multime de lucruri pozitive in aceasta alegere, cea mai mare fiind diferenta de pret.

Un alt lucru pozitiv este faptul că orice reparatie sau problema a masinii este deja reparata de către proprietarul initial. Este ideal ca tractorul sa aiba un singur proprietar, astfel incat sa cunoasteti istoria completa a acestuia.

Inainte de achizionarea unor tractoare second hand, exista unele lucruri pe care ar trebui sa le verificati. Amintiti-va ca singurule produse pe care ar trebui sa le cumparati sunt produse bine intretinute de vechiul prprietar. Acest lucru este valabil pentru orice produs în general. De asemenea, aruncati o privire sub capota asigurati-va ca piesele existente nu au nevoie de inlocuire.

Pretul este mult mai mic decat daca cumparati un model nou, insa lucrurile ar trebui să verificate. Pentru alua cea mai buna alegere, este cel mai sa faceti cateva verificari inainte, astfel încat sa va puteti cumpara un tractor care nu este doar ieftin, dar care sa functioneze ani buni de la achizitie. Pentru mai multe detalii despre utilajele second hand, dar si despre modalitatea de achizitie acestora puteti vizita situl nostru: http://www.utilajeagro.ro/

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.