De ce sa ai o manichiura cu geluri uv

Daca iti doresti sa beneficiezi si tu de o manichiura cu una spect fabulos, dar care sa si reziste in timp sau daca te-ai saturat pur si simplu sa te dai cu oja zi de zi fiindca se decojeste de fiecare data cand speli vasele, atunci ar trebui sa incerci manichiura cu geluri uv.

Daca vrei ca unghiile tale, ca aspectul lor sa fie mai durabil, daca vrei sa nu mai irosesti atata timp pentru ingrijirea unghiilor seara de seara, dar totusi sa arate exceptional, atunci gelurile uv sunt solutia. O manichiura bazata pe geluri uv facuta de un tehnician profesionist rezista in jur de 3 saptamani pastrandu-se forma si aspectul unghiei aproape identice ca in prima zi de la aplicare.

Ce sunt de fapt gelurile uv?

Acestea sunt aplicate de fapt ca o extindere artificiala a unghiei, insa nu au aspectul de unghie falsa. Acestea nu ingalbenesc unghia naturala, nu o afecteaza si nici nu vin cu un miros plastifiat sau de chimicale. O manichiura bazata pe geluri uv este rezistenta, atractiva si durabila.

Aplicarea acestor geluri se face in general de catre manichiuristii profesionisti, in special datorita faptului ca trebuie sa stapanesti bine tehnica, dar si pentru ca ai nevoie de o serie de ustensile care se gasesc pe site-uri precum Beashop, si anume: geluri uv, lampa uv + alte ustensile generale.

O astfel de manichiura costa in jur de 100 Ron la un salon de infrumusetare, dar iti garantez ca rezultatul va fi extraordinar..si mai ales daca ai dat de acest articol cautand informatii despre acest tip de manichiura, deja stii ca manichiura cu geluri uv este extraordinara!

O astfel de manichiura necesita intretinere luna de luna, mai exact, la aproximativ 3 saptamani trebuie sa mergem la salon pentru intretinere. Procesul de intretinere nu este scump, costand in jur de 50 Ron, dar oferindu-ti inca 3 saptamani in care beneficiezi de unghii fabuloase.

Cum putem beneficia de o astfel de manichiura:

-La saloanele profesionale de infrumusetare. Dupa cum spuneam mai sus, o astfel de manichiura se face in general la saloanele de infrumusetare, insa problema la aceste saloane e data de faptul ca sunt cam scumpe. Preturile pentru constructie incep de la 100 Ron, dar pot ajunge cu usurinta la 300 Ron, in functie de salon.

-La tehnicieni independenti. Cred ca toate avem macar o prietena care ofera servicii de manichiura de acasa sau macar o prietena care are o prietena ce activeaza in acest domeniu : ) Putem apela cu usurinta la astfel de persoane fara a ne face griji ca nu vor iesi unghiile cum vrem. Preturile la astfel de tehnicieni sunt de obicei mai mici decat in saloanele profesionale, iar calitatea lucrarii este aceeasi.

-Sa facem singuri de acasa. Daca dispunem de bani pentru a cumpara o lampa uv si o serie de astfel de geluri, dar si de indemanare, atunci ne putem ocupa de acasa de propria manichiura. Este intr-adevar un proces mai dificil, dar pe termen lung vom economisi ceva banuti.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.